Patricia Paay zegt 'YES' in Say Yes To The Dress Benelux! : Showbizzkanaal

15/11/2016

Patricia Paay zegt 'YES' in Say Yes To The Dress Benelux!

Patricia Paay, Say Yes To The Dress Benelux, Patricia Paay heeft samen met bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli haar trouwjurk uitgezocht bij Koonings The Wedding Palace. De opnames vonden plaats begin september toen nog niemand wist van haar trouwplannen. Samen met Randy en Ramona Poels, zaakvoerster van Koonings, zocht zij naar de ultieme trouwjurk en alles werd vastgelegd door TLC! Het resultaat van haar zoektocht naar de ultieme jurk is te zien in Say Yes To The Dress Benelux op dinsdag 22 november om 20.10 uur bij TLC.

Patricia Paay maakte eind september bekend dat ze ten huwelijk was gevraagd door Robbert Hinfelaar en trad begin november al in het geheim in het huwelijk. Toen droeg ze een zwarte, eenvoudige jurk, maar op het grote feest, dat gepland staat voor 2017, zal ze de bruidsjurk dragen die ze samen met Randy heeft uitgekozen.

Patricia Paay over haar deelname aan Say Yes To The Dress: “Toen ik in Amerika en Engeland woonde, keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden? Ik was op zoek naar een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om hem te dragen!”.

“Het was absoluut een genoegen om Patricia te leren kennen en met haar te mogen samenwerken. Haar blijheid en energie waren gewoonweg aanstekelijk! Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid!”, aldus fashion director Randy Fenoli.

Over Say Yes To The Dress Benelux
In Say Yes To The Dress Benelux helpt niemand minder dan bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli Nederlandse en Vlaamse bruiden bij het vinden van hun perfecte bruidsjurk. De fashion director van de beroemde Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal assisteert in bruidswinkel Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken van Europa en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdnaaister en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Samen met Randy zorgen zij ervoor dat de Nederlandse en Vlaamse bruiden ook ‘ja zeggen tegen de jurk’.

Say Yes To The Dress Benelux is elke dinsdag om 20:10 uur te zien bij TLC. De aflevering met Patricia Paay is te zien op dinsdag 22 november om 20.10 uur.

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: patricia paay, say yes to the dress benelux |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.