Niels & Wiels stellen voor "Een Beetje Anders" // Het 'Rode Neuzen Dag'-lied : Showbizzkanaal

15/11/2016

Niels & Wiels stellen voor "Een Beetje Anders" // Het 'Rode Neuzen Dag'-lied

Miguel Wiels, Niels Destadsbader, Een Beetje Anders, Rode Neuzen Dag 2016, Rode Neuzen Dag-lied, Niels Destadsbader en Miguel Wiels hebben samen het Rode Neuzen Dag-lied ‘Een Beetje Anders’ gemaakt. Hiervoor hebben ze een Nederlandstalige versie geschreven van ‘Spirits’ van The Strumbella’s samen met Geert Vanloffelt (De Geest). Het duo bracht het nummer afgelopen donderdag voor de eerste keer live bij Sam & Heidi, de ochtendshow van Qmusic. De opbrengst van ‘Een Beetje Anders’ gaat integraal naar Rode Neuzen Dag en is sinds vandaag digitaal verkrijgbaar als download of via streaming.

Niels en Miguel: “Speciaal voor Rode Neuzen Dag wilden we graag een mooie Nederlandstalige versie maken van het nummer Spirits. Een Beetje Anders weerspiegelt de problematiek van Rode Neuzen Dag en op deze manier willen we jongeren met psychische problemen een hart onder de riem steken.”

Zet je Rode Neus op en steun Rode Neuzen Dag want “Het scheelt als je deelt”
VTM, Qmusic en Belfius roepen heel Vlaanderen op om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Ze willen met grappige acties en de verkoop van Rode Neuzen psychische problemen bij jongeren bespreekbaar maken en geld inzamelen om laagdrempelige hulp voor jongeren toegankelijk te maken... De actie wordt afgesloten met een grote benefietshow op radio en tv op zaterdag 3 december.

 

De commentaren zijn gesloten.