Irene Moors vraagt Jan Kooijman het hemd van het lijf in eerste live uitzending van Naar bed met Irene : Showbizzkanaal

15/11/2016

Irene Moors vraagt Jan Kooijman het hemd van het lijf in eerste live uitzending van Naar bed met Irene

tv.JPG“Wil je met me naar bed?”, is de eerste vraag die presentatrice Irene Moors de gast van haar nieuwe liveprogramma Naar bed met Irene stelt. Op de late zaterdagavond bij SBS6 haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen. In de eerste aflevering vraagt ze acteur, danser en presentator Jan Kooijman het hemd van het lijf. Zijn er eigenlijk dingen die multi-talent Jan niet kan? Naar bed met Irene is vanaf 19 november om 23.05 uur bij SBS6 te zien.

In Naar bed met Irene bespreekt Irene wekelijks aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN-er zijn of haar carrière, het verleden, de actualiteit en de toekomst. In elke uitzending gaat een goed gesprek altijd samen met verrassingen en interactiviteit. En als Irene en haar gast elkaar echt hebben leren kennen, doen ze dan samen het licht uit? Andere gasten die langskomen, zijn Katja Schuurman, Tjitske Reidinga, Gert Verhulst, André Hazes jr., Guido Weijers en Frans Bauer. Naar bed met Irene wordt live uitgezonden. Irene en haar gast liggen niet in bed, maar het publiek in de studio wel.

Irene over het programma: ‘Het is best een uitdaging om een gloednieuw programma op een nog niet eerder gebruikt 'late night’ time slot te gaan maken, maar ik denk dat Nederland nog wel zin heeft in een uurtje gezellige televisie op zaterdagavond voor het slapen gaan. Ik verheug me op mijn ontzettend leuke gasten en ga LIVE ontdekken of het beeld wat ik van ze heb, klopt met de werkelijkheid. Dit programma wordt een cadeautje. Zowel voor de gasten, als voor mij en hopelijk ook voor de kijker!’

Naar bed met Irene
Naar bed met Irene vanaf 19 november, elke zaterdag, om 23.05 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/naarbedmetirene

Naar bed met Irene wordt geproduceerd door SBS Productions en gesponsord door Auping.

10:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: irene moors, jan kooijman |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.