Jebroer zet alles op alles met album 'ELF11' : Showbizzkanaal

13/11/2016

Jebroer zet alles op alles met album 'ELF11'

jebroer.JPGAfgelopen bracht Jebroer zijn album 'ELF11' uit. Het album bestaat uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqeaux, Paul Elstak en Reverse. Eerder verschenen al de singles 'Als We Gaan' feat Caza (Prod. Rät N FrikK) en ‘Bruh’ (prod. Boaz van de Beatz). Samen met de release van het album wordt tevens bekend gemaakt dat Jebroer vanaf februari 2017 op tour zal gaan met tour 'ELF11'.

Jebroer: "Heel mijn leven kom ik het getal elf al tegen. We woonden vroeger op nummer 11, en als het 11:11 was op de klok mocht ik een wens doen. Ik ben het verder op gaan zoeken en wist je dat het getal 11 wordt gezien als een 'Gouden Kans'? Precies daarom werd de titel van mijn album 'ELF11'. Het is namelijk een album in samenwerking met allemaal mensen die mij inspireren. De designers van het artwork, de producers, de featurings en alle mensen achter de schermen zijn mensen die hun dromen najagen en vooral in zichzelf hebben geloofd toen niemand dat deed. Ik neem jullie tijdens dit album overal achter de schermen mee en laat zien dat dit méér dan werk is. Dit is passie en liefde voor hetgeen wat ik doe. Dit is geen 9 tot 5 project geweest, dit is 24/7. Ik heb alles op alles gezet voor dit album en het is me gelukt om dit voor elkaar te krijgen."

Tour

Jebroer is vanaf februari 2017 op elf locaties door Nederland en België te zien met tour 'ELF11'. Kaarten kosten € 11,- en zijn beschikbaar via: www.jebroermusic.com.

Jebroer

Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met o.a. 'Brommer', 'Btje Vliegen Tog' , 'Allermooiste Feestje', en 'Hoesten Als Bejaarden' .Tevens verschenen eerder de EP 'Broederschap' (2013) en het album 'Gouden Tranen' (2014). Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify en werkte hij op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. Vervolgens werd 'Banaan' de nummer 3 van de top 50 in België en de track wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. Jebroer is één van de succesvolle gezichten van Stressfactor. Niemand minder dan Hardwell eindigde zijn set met 'Banaan' tijdens zijn wereldtour. De single 'ROQ N ROLLA' werd gekozen tot de 'Totally Summer Anthem' van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single 'Ga Maar Vast Slapen' waarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart 2016 verschenen de twee singles, 'Me Gabber' en 'Tranen in Camouflage'.

20:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: jebroer, elf11, album elf11 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.