Problemen in het Pakjeshuis van Sinterklaas op Nickelodeon : Showbizzkanaal

11/11/2016

Problemen in het Pakjeshuis van Sinterklaas op Nickelodeon

sint.JPGOp weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis vanaf maandag 14 november dagelijks op Nickelodeon

Op maandag 14 november start de dagelijkse Nickelodeon-kinderserie Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis. De serie is het vervolg op Op weg naar Pakjesavond - Sint vermist!, welke eerder is bekroond met de Kinderkastprijs 2016 4-6 jaar (Publiekprijs) van Cinekid. Ook deze keer vertolkt Peter Faber de rol van Sinterklaas. Op weg naar Pakjesavond – Problemen in het Pakjeshuis is van maandag 14 november elke schooldag om 18.40 uur te zien bij Nickelodeon.

In de nieuwe spannende dagelijkse serie Op weg naar Pakjesavond - Problemen in het Pakjeshuis zijn Sinterklaas en de Pieten druk in de weer met de voorbereidingen van Pakjesavond. Alles lijkt vlekkeloos te verlopen tot er een nieuwe Piet het Pakjeshuis betreedt. De Piet, die de handlanger van de boosaardige Madame lijkt te zijn, doet er alles aan om het Sinterklaasfeest te saboteren. Iedereen begint te twijfelen aan Sinterklaas, zelfs zijn trouwe Pieten. Zou Pakjesavond op tijd gered worden?

Op weg naar pakjesavond – Problemen in het Pakjeshuis is van maandag 14 november elke schooldag om 18.40 uur te zien bij Nickelodeon.

12:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sinterklaas op nickelodeon, sinterklaas, sint, 6 december |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.