‘Heaven’, de nieuwe single van Dash Berlin en zangeres Do : Showbizzkanaal

11/11/2016

‘Heaven’, de nieuwe single van Dash Berlin en zangeres Do

do.jpgDash Berlin en zangeres Do hebben vandaag een nieuwe versie van de internationale hitsingle ‘Heaven’ gelanceerd. De track is een rework van Bryan Adams’ single, die in 2001 ook al werd gecoverd door Do (in samenwerking met DJ Sammy en DJ Yanou). De plaat is vandaag uitgebracht door de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music. De Nederlandse DJ Dash Berlin, staat op #15 in de DJ MAG Top 100, en bracht ondanks de track 'Gold' uit met de Nederlandse zanger Jake Reese.

‘Heaven’ behaalde zijn eerst mijlpalen in 1985. De plaat, die werd opgenomen in 1983 en een jaar later verscheen op Bryan Adams’ album ‘Reckless’, bereikte dat jaar de hoogste plek in de US Billboard Top 100 en behaalde daarnaast goud in Canada. Zestien jaar later brachten DJ Sammy, DJ Yanou en Do een dance-versie uit van het nummer. Die uitvoering werd niet alleen #1 in de UK Singles Chart, maar behaalde ook nog eens platina in het Verenigd Koninkrijk en Australië en goud in de Verenigde Staten.

Dash Berlins versie van ‘Heaven’ ging al geruime tijd vóór release de wereld rond. De plaat was een groot succes op festivals als EDC (in Las Vegas en New York) en Ultra (in Miami, Europa en Japan) en zorgde ervoor dat veel fans uitkeken naar de release van de plaat. Die dag is tot hun vreugde vandaag eindelijk aangebroken.

12:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: heaven, dash berlin, zangeres do |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.