Lindsay bezorgt Anna en Albert een muzikale 'Hartstilstand'. : Showbizzkanaal

07/11/2016

Lindsay bezorgt Anna en Albert een muzikale 'Hartstilstand'.

DSC_0133.JPGZaterdag nam Lindsay in Antwerpen de videoclip op voor haar nieuwe single 'Hartstilstand'. Bekijk hier het fotoverslag! Net als in haar vorige single 'De grootste liefde', wordt het feest van Cupido verdergezet over de generaties heen. Net zoals bij vele gezelschapspelletjes, is liefde van alle leeftijden en dat je nooit te jong of te oud bent om die liefde te delen, wordt bewezen door de koppeltjes die meewerkten aan de video.

Regisseur Benjamin L De Mulder maakte dankbaar gebruik van een massa rode hartjes, blaadjes en ballonnen, kindjes, een jong koppeltje en 'Anna en Albert' van Familie. Voor de 90-jarige acteurs Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts, was het de eerste keer dat ze meewerkten aan een videoclip. "Lindsay is een mooie meisje en een goede zangeres. We hebben elkaar al een paar keer kort ontmoet. De opnames van de clip zijn vlot verlopen en we waren aangenaam verrast dat Lindsay zo'n grote fan is Familie. Dat doet ons een plezier", zegt Ray Verhaeghe. "Zo'n sympathieke ! Oh, het was echt fijn dat we met haar op de set mochten staan. Dat wij dit nog allemaal mogen meemaken op onze leeftijd, blijft geweldig", zegt Annie Geeraerts. Lindsay viste nog even bij het Familie-koppel achter het antwoord op haar vraag; 'Wie is de moordenaar van June?' "Ik heb het geprobeerd, maar ze willen niets lossen hé. Ze hebben gelijk, want zo blijft het ook lekker spannend om te kijken."

De nieuwe Lindsay single 'Hartstilstand' is digitaal te koop via iTunes en te beluisteren via streaming.

Eind deze week gaat de clip in première bij MENT TV. Lindsay is deze week ook te zien in het nieuwe VIER-programma The Show Must Go On, waarbij Peter Boeckx (The Sky Is The Limit) de kijkers meeneemt achter de coulissen van de showbizz.

Info: www.infolindsay.be


20:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: anna, albert, annie geeraerts, ray verhaeghe, clip lindsay, hartstilstand |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.