Belgium’s Got Talent - Derde auditieaflevering op vrijdag 4 november 2016 om 20.40 bij VTM : Showbizzkanaal

03/11/2016

Belgium’s Got Talent - Derde auditieaflevering op vrijdag 4 november 2016 om 20.40 bij VTM

vtm.JPGDe afgelopen dagen rolde 1 act over de tongen van de meer dan 1 miljoen kijkers van Belgium’s Got Talent: die van Benny De Kabouter. Hun verbazing was dan ook groot toen Jonas Van Geel in zijn show toegaf dat hij de juryleden in de luren had gelegd. Op vrijdag 4 november 2016 maken 12 nieuwe talenten hun opwachting. In de derde auditieaflevering wordt de jury opnieuw weggeblazen door een aantal spectaculaire of verrassende acts.

TNT Crew (16-26, Sleidinge) opent vrijdag de 3de auditieaflevering. An, Stan, Dan en Niels houden hun adem in tijdens een indrukwekkende en gevaarlijke trampolineact, waarin de hogere regionen van de Stadsschouwburg worden opgezocht. Ook de dames van Air Elegance (22-28, Schelle) kunnen maar beter geen hoogtevrees hebben. Pauline en Oona proberen de jury te overtuigen met een elegante Aerial Hoop performance, die ze op 3 weken tijd hebben gemaakt.

Na de dames bestormt een stevige dosis testosteron het podium. En dat zal An Lemmens geweten hebben. De 6 gespierde mannen van het Brusselse Wolf’s Bar (18-26) brengen een street workout act: een mix van gymnastiek en bodybuilding. “Ik ben helemaal van mijn melk”, besluit An Lemmens. Ook de act van de 41-jarige Armand uit Brugge brengt de jury van haar melk. De illusionist brengt een verbluffende en zelf ontworpen goocheltruc. Krijgt hij Stan – niet bepaald een liefhebber van goocheltrucs – mee op zijn trip? Goochelen is ook wat Tom (32) uit Turnhout doet. Met woorden dan wel. Hij brengt Poetry Slam: een moderne vorm van voordracht om poëzie toegankelijker te maken. Tom probeert te imponeren met een gedicht over de liefde en heeft zijn pijlen op An Lemmens gericht.

De 9-jarige Edmond uit Turnhout doet al 4 jaar aan ninjutsu. Hij betreedt het podium gewapend met zijn zwaard en nunchaku. Ook de kleine Mary (10, Antwerpen) wil Vlaanderen overtuigen van haar talent. Zij houdt enorm veel van jazzmuziek en krijgt de jury stil met Fly Me To The Moon van Frank Sinatra.

De 25-jarige Emjay uit Brussel studeert geneeskunde. Maar daarnaast is hij ook een kei in Freestyle Popping. Hij doet Dan Karaty helemaal uit z’n dak gaan met een strakke en entertainende performance. Ook Facebookvrienden Jhalik Punjab Di (19-36, Tienen) gebruiken het grote podium om te dansen. In een totaal andere stijl dan wel. Zij brengen de traditionele Indische dans Bhangra. De groep doet mee om mensen blij en gelukkig te maken en daar lijken ze wonderwel in te slagen.

De 30-jarige Christian – a.k.a. J4E – uit Nieuwkerke hoopt de show te stelen met een zelf geschreven West-Vlaamse rap… over frikandellen. Muziek staat ook centraal tijdens de auditie van Dennis (27) uit Hasselt. Dennis is schlagerzanger en wil een feest doen losbarsten met het nummer Ze Zei Ja van Sabine Tiels. Tijdens deze song wordt hij vergezeld door zijn 2 danseressen: zus Shirley en haar vriendin Kiara.

De dansgroep Life Compagnie (10-29, Izegem) sluit de derde auditieaflevering af. De groep bestaat nog maar een jaar en stak speciaal voor Belgium’s Got Talent een pakkende moderne dans met een hoverboard in elkaar. De hoofdrol is weggelegd voor de 10-jarige Chelsea. En zij weet een blijvende indruk na te laten op Dan Karaty…

10:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: belgium’s got talent, vtm, vtm belgium’s got talent |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.