Beer vs. knaagdieren in Grizzy en de Lemmings op Boomerang! : Showbizzkanaal

03/11/2016

Beer vs. knaagdieren in Grizzy en de Lemmings op Boomerang!

boomerang.JPGTom tegen Jerry, Tweety tegen Sylvester en de Road Runner tegen Wile.E.Coyote, de tekenfilmwereld staat bol van de rivaliteiten uit het dierenrijk. Vanaf 7 november voegt familiezender Boomerang daar nog eentje aan toe, en wat voor een! In de splinternieuwe, 3D - animatieserie Grizzy en de Lemmings maken een gewiekste beer en enkele knettergekke knaagdieren elkaar het leven zuur.

Grizzy is een grote, sterke en bijzonder slimme beer die zich onaantastbaar waant in zijn reservaat in Canada. Hij heeft zijn oog laten vallen op de warme, knusse en volledig ingerichte boswachterswoning maar ziet zijn plannen gedwarsboomd door de Lemmings, een familie knaagdieren die de woning als hun domein beschouwen. Vredelievend samenwonen is geen optie en dus gaan ze strijd met elkaar aan, met alle gevolgen van dien!

Grizzy en de Lemmings, een productie van Studio Hari (De Jungle Bende, The Owl & Co), is een niet-gesproken visueel pareltje voor het hele gezin. De reeks is vanaf 7 november, van maandag tot en met vrijdag, te bekijken om 17u15 op Boomerang.

 

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lemmings, boomerang, grizzy |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.