Brian McFadden en Keith Duffy gaan de wereld over de met de Boyzlifetour : Showbizzkanaal

02/11/2016

Brian McFadden en Keith Duffy gaan de wereld over de met de Boyzlifetour

boyzlifetour.JPGBrian McFadden en Keith Duffy, ooit leden van de multi-platina en recordbrekende boybands, Westlife en Boyzone, sloegen eerder dit jaar de handen ineen en vormen nu het duo Boyzlife.

De tour in Engeland was binnen een paar uur uitverkocht en nu zijn ze – vanwege een ongekende grote vraag van hun internationale fans – op weg door de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Europa voor hun internationale tour.

Deze tour, in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts, geeft de fans de unieke kans om te ontdekken wat er echt gebeurde achter de schermen toen zij hun grootste successen kenden, tijdens een intieme avond gevuld met verhalen, gelach en muziek.

De datums van de internationale tour:

10 november – Hilton Jumeirah Dubai

11 november – Hilton Abu Dhabi

13 november – Hilton Berlin

14 november – Hilton Stockholm Slussen

15 november – Hilton Stockholm Slussen

18 november – Hilton Munich Park

19 november – Hilton Rotterdam

20 november – Hilton Frankfurt

26 november – Hilton Amsterdam

9 december    – Hilton Durban

11 december – Hilton Durban

14 december – Hilton Sandton

15 december – Hilton Sandton

Boyzlife is het nog niet eerder vertelde sensationele verhaal over het leven van één van ’s werelds  succesvolste boybands ooit en over vriendschap. Ze geven het publiek een kijkje in hun leven; de hoogtepunten, maar ook de dieptepunten en natuurlijk een aantal prachtige intieme optredens, inclusief een selectie van de grootste hits die bepalend waren voor hun grootse carrière!

Tickets zijn beschikbaar via: http://boyzlifetour.com

Keith Duffy zegt: “Het is ongelofelijk om te zien hoe, iets wat als een gesprek begon, uitgroeide tot zoiets buitengewoon spannends. Nadat we bekend hadden gemaakt dat we een tour door Engeland en Ierland gingen doen werden we overspoeld door reacties vanuit andere landen met het verzoek om ook daar op te treden. In het begin leek het onmogelijk, maar nadat we in gesprek gingen met Hilton Hotels & Resorts zijn we er in geslaagd om met de Boyzlifetour de wereld over te gaan. Het is geweldig om weer onze internationale fans te zien!”

Brian McFadden zegt: “We zijn ontzettend blij met alle reacties op de Boyzlifetour en we hebben daarom ook heel erg veel zin in deze wereldtour. Keith en ik zijn altijd hele goede vrienden geweest en wij wilden eigenlijk al een heel lange tijd een keer gaan samenwerken. Alle verhalen van vroeger, daarvan wisten we dat we er een fantastische live show mee konden vullen. Dat, samen met natuurlijk een aantal liedjes en leuke interacties met onze internationale fans – die overigens altijd fantastisch zijn geweest – belooft een geweldige show te worden.”

Kate Dixon, Director of Regional Marketing van Engeland en Ierland zegt: “We zijn trots op de samenwerking met Boyzlife tijdens hun 30 dagentour in oktober, november en december. De tickets voor de shows in Engeland waren binnen een paar uur uitverkocht. We zijn daarom erg verheugd dat Keith en Brian nog meer shows gaan doen in Europa, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten – het wordt een fantastische ervaring voor de fans en we kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij de Hilton Hotels & Resorts.”

Boyzone en Westlife zijn twee van de meest succesvolste boybands die Engeland en Ierland ooit hebben gehad.  

Tijdens Brian’s tijd bij Westlife behaalde de band een record met zeven nummer 1-hits achter elkaar, in totaal 12 nummer 1-hits in Engeland en Ierland, en vier nummer 1 albums. Ook won de band onder andere; drie keer Record of the Year, twee keer de MTV Europe Music Award en de Brit award. En werd er voor meer dan 30 miljoen aan albums verkocht. Brian’s debuut als solo-artiest was met ‘Real To Me’; een hit in Engeland, Ierland en in Europa en één van de grootste radiohits van dat jaar. Brian, die toen in Australie woonde, bracht daarna nog drie nummer 1-hits uit met een platina-status.

Als lid van Boyzone, heeft Keith ongelofelijke successen gekend. Boyzone werd de meest succesvolle band in Europa in de jaren ’90 en dat succes heeft nog jaren geduurd. Met zes nummer 1-hits in Engeland en 16 van de 17 nummers die de top 5 in Engeland bereikten – werd Boyzone de eerste Ierse band die geregeld in de hitlijsten stond. Ook hadden ze vijf nummer 1 albums en hebben ze wereldwijd meer dan 25 miljoen platen verkocht.


20:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: brian mcfadden, keith duffy, boyzlifetour |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.