Feesteditie van de Boekenbeurs wordt afgetrapt met Pink Monday  : Showbizzkanaal

28/10/2016

Feesteditie van de Boekenbeurs wordt afgetrapt met Pink Monday 

hello_pink.JPGOp maandag 31 oktober gaat de 80ste boekenbeurs van start in Antwerp Expo. Het belooft een bijzondere editie te worden met bij de aftrap een “Pink Monday”, in samenwerking met Kristien Hemmerechts, ambassadrice van Pink Ribbon, de nationale organisatie die strijdt tegen borstkanker.

Boekenbeurs kleurt roze

Bezoekers die op maandag 31 oktober naar Antwerp Expo zullen afzakken worden gevraagd aan hun kleding een roze toets te geven en het Pink Ribbon-lintje op te spelden. Op deze manier wil Pink Ribbon de aandacht vestigen op de strijd tegen borstkanker in het algemeen en sensibiliseren voor de moeilijkheden die (ex)-patiënten kunnen ondervinden bij hun terugkeer naar de werkvloer in het bijzonder.

Kristien Hemmerechts, ambassadrice

Kristien Hemmerechts, Pink Ribbon-ambassadrice, zelf ex-borstkankerpatiënte en auteur van “Er gebeurde dit, er gebeurde dat” zet graag haar schouders onder dit initiatief en zal maandag vanaf 13u00 bezoekers en standhouders motiveren om de eerste maandag van de Boekenbeurs een roze tint de geven. Om 14u30 gaat ze bovendien de dialoog aan op het rood podium in hal 4.

Solidariteit

Deze Pink Monday is meteen een opmerkelijke en niet te missen start van deze verjaardagseditie van de Boekenbeurs, die na 80 jaar niet alleen springlevend is, maar ook alledaagse taboes niet uit de weg gaat.

Meer info: www.pinkmonday.be of via info@pink-ribbon.be

20:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: pink monday, boekenbeurs, boekenbeurs 2016 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.