Foto's: De Strangers stellen boek "Antwarpe mè De Strangers" voor : Showbizzkanaal

23/10/2016

Foto's: De Strangers stellen boek "Antwarpe mè De Strangers" voor

DSC_0066.JPGDe Strangers en hun repertoire behoren tot het Antwerps Cultureel Erfgoed. Daar komt nu een vervolg aan met het boek "Antwarpe mè De Strangers" een een Full-CD met twee nieuwe liedjes, waaronder het actueel getinte "Oosterweel". Het boek "Antwarpe mè De Strangers" en de nieuwe Full-CD werden op 19 oktober voorgesteld op het Stadhuis van Antwerpen, in aanwezigheid van burgemeester Bart De Wever die de inleiding verzorgde. Bekijk hier het fotoverslag!

Het aanknopingspunt lag voor de hand met de titel van één van de twee nieuwe liedjes op de nieuwe Full-CD: "Ootersweel", op Laura Tesoro’s songfestivalliedje "W’hat’s the pressure". Zoals steeds levert ook nu een actueel Antwerps thema het onderwerp van de liedjes van De Strangers. Dat was trouwens ook de leidraad voor auteur René Van Camp in zijn nieuw boek "Antwarpe mè De Strangers". Bekijk Antwerpen en zijn inwoners "op z'n Antwerps" dankzij de teksten van De Strangers. Daardoor is het boek aantrekkelijk zowel voor de Sinjoor en de niet-Antwerpenaren die op een authentieke manier de stad wil leren kennen. Inclusief "opgekuiste" en voor iedereen leesbare liedjesteksten en 50 QR-codes om de liedjes met smartphone of tablet te beluisteren. Volg de Strangerswandeling en ervaar Antwerpen op een unieke manier! De gewone uitgave van het boek en de Full-CD met de twee nieuwe liedjes zijn in de boekhandel verkrijgbaar voor 33,95 euro. De luxe-uitvoering met een harde cover en een geïntegreerde CD is een genummerde en gelimiteerde uitgave die enkel op bestelling kan gekocht worden via de webshop van www.destrangers.org voor 45,95 euro. De Strangers zullen ook op de Antwerpse Boekenbeurs aanwezig zijn voor een signeersessie.

19:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: de strangers, boek antwarpe mè de strangers, antwarpe mè de strangers |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.