Jonas & Van Geel - Aflevering 14 op vrijdag 21 oktober 2016 om 22.25 bij VTM : Showbizzkanaal

21/10/2016

Jonas & Van Geel - Aflevering 14 op vrijdag 21 oktober 2016 om 22.25 bij VTM

Jonas & Van Geel, vtm, vtm Jonas & Van Geel, Wat als… Matteo Simoni en Charlotte Timmers te gast zijn in Jonas & Van Geel? Wat als… zij exclusief de eerste sketch uit het nieuwe seizoen van WAT ALS? meebrengen? En wat als… Matteo nadien de hele show overneemt en Jonas een loer draait? Dan krijg je alweer een straffe late night aflevering op vrijdag 21 oktober 2016.

Matteo en Charlotte kennen elkaar al sinds hun jeugdjaren en zijn ook nu nog erg goed bevriend. Dat levert meteen voer voor een interessant gesprek op. Maar Jonas kan zijn jaloezie niet verbergen: ook hij wil wel eens samen met Charlotte acteren. In een schimmig spel voegt hij de daad bij het woord. Jonas beeldt samen met Charlotte een aantal jeugdfilms uit die Matteo hopelijk allemaal kan herkennen.

Wat als Matteo Simoni zijn eigen late night show zou hebben? Jonas laat het hem alvast eens proberen. Hij staat zijn presentatorszetel af en is voor één keer zelf te gast bij ‘Matteo & Simoni’. Jonas moet er meteen aan geloven wanneer de rollen worden omgedraaid tijdens een spelletje ‘ik heb nog nooit’. Matteo grijpt bovendien zijn kans om de rubriek ‘een sms’je doet geen zeer’ nieuw leven in te blazen. Met de gsm van Jonas stuurt hij een uitdagend bericht naar zijn volledige contactenlijst. Wie reageert?

Muziek is er vrijdag van Tout Va Bien. Deze jonge muzikant, die doorbrak met zijn cover van Ne Me Quitte Pas van Jacques Brel, bracht net een nieuwe single uit: Goodbye. In Jonas & Van Geel brengt hij een pianoversie die iedereen kippenvel bezorgt.

 

 

06:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jonas & van geel, vtm, vtm jonas & van geel |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.