Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 25 oktober 2016 om 20:10 uur te zien bij TLC : Showbizzkanaal

16/10/2016

Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 25 oktober 2016 om 20:10 uur te zien bij TLC

Say Yes To The Dress Benelux, Say Yes To The Dress komt naar de Lage Landen! Niemand minder dan bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli helpt Nederlandse en Vlaamse bruiden om hun perfecte bruidsjurk te vinden. De fashion director van de beroemde Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal assisteert ditmaal in bruidswinkel Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken van Europa en biedt meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echte familiezaak: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdnaaister en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Kunnen zij er samen met Randy voor zorgen dat de Nederlandse en Vlaamse bruiden ook ‘ja zeggen tegen de jurk’? Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 25 oktober om 20:10 uur te zien bij TLC.

“Er is een jurk voor iedereen en het is onze taak om die voor elke bruid te vinden”, met deze woorden begint Randy Fenoli zijn avontuur in Deurne, waar hij samen met het team van Koonings Nederlandse en Vlaamse bruiden gaat helpen om dé droomjurk te vinden voor hun grote dag. Onder hen de 27-jarige Mandy uit Almere, die droomt van een uitbundige Sissy-jurk. Ze vindt zichzelf echt ‘een divaatje’ en heeft als stelregel: ‘hoe meer hoe liever’. Een strapless jurk lijkt haar ook wel iets. Haar traditionele moeder is echter bang dat de jurk té sexy wordt en ziet haar dochter graag in een jurk die in elk geval bovenaan gesloten is. “Je hoeft mensen op je bruiloft niet op alles te wijzen wat je hebt”, is haar uitleg. Kan styliste Romy een jurk vinden waarmee beide partijen gelukkig zijn?

Het is een terugkerende discussie bij het vinden van een jurk: in hoeverre moet de bruid zich laten meeslepen door de kritische commentaren van de vrienden en familie die ze heeft meegenomen naar de winkel? Randy doet dit al 23 jaar en weet dat moeders de belangrijkste invloed hebben op de aankoop. “Bruiden realiseren zich vaak niet hoe belangrijk de mening van hun moeder is.” Toch is het volgens hem altijd de mening van de bruid die doorslaggevend moet zijn en is het de taak van de verkoper om dat in de gaten te houden.

Niet elke bruid heeft echter het geluk haar moeder te kunnen meenemen. De 25-jarige Katrien uit Genk heeft onlangs afscheid moeten nemen van haar moeder en moet nu zonder haar een keuze maken. Het zal een verdrietige schaduw werpen over haar huwelijksdag, aangezien haar moeder volgens Katrien zo had uitgekeken naar de bruiloft. Zonder haar, maar met de aanwezigheid van Katriens stief- en aanstaande schoonmoeder plus twee vriendinnen, gaat ze op zoek naar een jurk die haar moeder ook mooi zou hebben gevonden. Vooraf heeft ze nog geen goed beeld van wat ze wil, dus is er veel werk aan de winkel voor styliste Monique om iets te vinden waar Katrien helemaal blij van wordt. Met haar ervaring en ruim 3000 jurken om uit te kiezen, zou dat wel moeten lukken. Kan Katrien uiteindelijk ‘yes’ zeggen tegen haar ‘dress’?

21:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: say yes to the dress benelux |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.