Phil Kevin breit verlengstuk aan de zomer met nieuwe single : Showbizzkanaal

16/10/2016

Phil Kevin breit verlengstuk aan de zomer met nieuwe single

phil_kevin.JPG27 jaar geleden, toen VTM uitpakte met 'Tien om te zien', kwam er een jonge kerel tevoorschijn, ééntje met lange blonde krulharen. Een ganse zomer lang stond hij week na week in het succesvolle muziekprogramma met zijn monsterhit 'Komaan en doe het'! Voor elke krul in zijn haar, waren er wel honderden fans.

Nu, 26 jaar later, is deze kerel een man geworden en nog steeds in topconditie! Phil Kevin gaat er terug vol tegenaan en deze hernieuwde energie straalt ook uit zijn nieuwe single 'Mag ik de zon laten schijnen'.

"Ik heb deze song gekozen puur voor de lekkere 'swing' in het liedje. Het is een frisse song die de mensen vrolijk maakt, althans dat hoop ik toch. (lacht) In de toch wel moderne sound, zit ook het perfecte salsa ritme verwerkt, dus de dansschoenen mogen aan!", aldus een stralende Phil Kevin.

Phil werkt momenteel ook volop aan een nieuw full album, dat we begin 2017 mogen verwachten!

'Mag ik de zon laten schijnen, de nieuwe single van Phil Kevin, is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

19:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: phil kevin, mag ik de zon laten schijnen, single mag ik de zon laten schijnen |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.