Nachtwacht verovert na Vlaanderen en Nederland nu ook Europa! : Showbizzkanaal

16/10/2016

Nachtwacht verovert na Vlaanderen en Nederland nu ook Europa!

nacht_wacht.JPGDe succesvolle KETNET-reeks Nachtwacht zal binnenkort te zien zijn op Nickelodeon in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Noorwegen!

Na het succes in Vlaanderen, waar Nachtwacht sinds oktober 2015 op de buis is, trok de serie eerst naar Nederland. Daar is de spannende reeks sinds 31 augustus 2016 op Nickelodeon te zien.

Nickelodeon heeft nu beslist om Nachtwacht in meer landen uit te zenden:
Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Polen zijn op 16 oktober aan de beurt, Noorwegen op 6 november.

In Vlaanderen ging onlangs op KETNET het tweede seizoen van Nachtwacht van start, in Nederland staat dit gepland voor het najaar.

Nachtwacht
De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper), de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen) en de toverelf Keelin (Celine Verbeeck).

19:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nachtwacht, serie nachtwacht, reeks nachtwacht |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.