De Vetste Vakantie - Nieuw seizoen vanaf 17 oktober 2016 elke maandag om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

14/10/2016

De Vetste Vakantie - Nieuw seizoen vanaf 17 oktober 2016 elke maandag om 20.35 bij VTM

vtm.JPGVanaf maandag 17 oktober bepalen niet langer de ouders, maar de kinderen waar de familievakantie naartoe gaat in een nieuw seizoen van De Vetste Vakantie. Na een sterk eerste seizoen met gemiddeld 628.000 kijkers en 30,2% marktaandeel (VVA 18-54), wisselen zestien nieuwe families hun vertrouwde vakantie in voor de droomreis van hun kids. Van een visvakantie in Middelkerke naar een actieve survivaltocht door Kroatië of van de vredige natuur in Oostenrijk naar de bruisende metropool Londen: de kinderen krijgen voor één keer volledig vrij spel.

Dina Tersago stuurt elke aflevering twee gezinnen op avontuur. Ze helpt de kinderen met het beheren van het budget en het inpakken van de valiezen. Hun ouders ontdekken pas nét voor vertrek welke onvergetelijke trip hen te wachten staat. Het enige wat ze kunnen doen, is hun kroost voor 100% vertrouwen...

Aflevering 1 op maandag 17 oktober 2016 om 20.35
VAN WERELDERFGOED NAAR LUXEHOTEL

 

De familie Decraene uit het Oost-Vlaamse Merelbeke vermijdt toeristische trekpleisters op vakantie. Ouders Pascal en Evelyn, twee sportievelingen, zoeken graag de natuur op en willen zoveel mogelijk parken van de UNESCO Werelderfgoedlijst bezoeken. Ze verslinden kilometers met hun caravan: vorig jaar legden ze maar liefst 8000 kilometer af. Hun kinderen Lotte (15) en Robin (12) hebben nood aan iets anders. Zij snakken naar een vakantie met het vliegtuig, waar ze niets anders hoeven doen dan relaxen aan het zwembad. Ze hopen voor één keer ook op een luxueus verblijf, want hun ouders kiezen resoluut voor basic. Dina heeft voor de kids de perfecte bestemming in gedachten: de Dominicaanse Republiek, waar ze zich volledig kunnen onderdompelen in de wereld van luxe en verwennerij. Voor hun ouders is het even schrikken: “Luieren is niets voor ons”, bekent mama Evelyne met een bang hartje. Gelukkig staat er ook actie op het programma, want Lotte en Robin hebben een snorkelsessie én een deathride gepland.

JAARLIJKSE VISVAKANTIE WORDT INGERUILD VOOR SURVIVAL IN KROATIË

 

In de eerste aflevering ontmoet Dina ook de familie Van Uffelen uit Deurne. Elke zomer trekken zij naar Lombardsijde aan de Belgische kust, waar papa Danny naar hartenlust kan vissen. Niet meteen de meest spannende vakantie voor Ruben (14) en Emma (12), die ook eens andere delen van de wereld willen verkennen. “We willen met heel het gezin onze grenzen verleggen”, zegt Ruben. Hij en Emma kiezen voor een survivalvakantie in Kroatië, waar ze rondtrekken in de woeste natuur en overnachten in een tipi. Een kleine shock voor hun ouders Danny en Sandra. Zelf koken? Geen toilet of douche? “Dit overleven wij niet!”, vreest Sandra. Brengt deze nieuwe ervaring de familie dichter bij elkaar?

 

09:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de vetste vakantie, vtm, vtm de vetste vakantie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.