Robbie Williams op de zetel bij Jonas & Van Geel : Showbizzkanaal

10/10/2016

Robbie Williams op de zetel bij Jonas & Van Geel

robbie_williams.JPGAflevering 11 op dinsdag 11 oktober 2016 om 20.35 bij VTM

Dinsdag in Jonas & Van Geel krijgen we te maken met een zenuwachtige Jonas. Hij krijgt namelijk een gigantische wereldster op bezoek: de ENIGE ECHTE ROBBIE WILLIAMS! Je zou voor minder zenuwachtig zijn. Misschien heeft zijn nakende huwelijk met James daar ook mee te maken? De 200.000 likes zijn binnen, dus de voorbereidingen voor het grote feest kunnen beginnen.

Gelukkig is er nog goede vriendin Nathalie Meskens om Jonas op zijn gemak te stellen. In de nieuwe Vlaamse actiekomedie ‘Pippa’ doet Nathalie al haar stunts zelf, maar is ze wel echt zo’n durfal? Blijft ze ook kalm wanneer samoerai Hayashi zijn zwaardkunsten wel van erg dichtbij demonstreert? Geblinddoekt?

 

Bijna een jaar geleden veranderde het leven van Hanne, Klaasje en Marthe compleet toen zij de K3-fakkel overnamen. Hoe gaan zij om met de rollercoaster waar ze sindsdien in beland zijn? Ook manager Kristel Verbeke komt er even bij. Zij heeft Robbie Williams al eens ontmoet in 2005, in een hotel in Amsterdam en dat herinnert ze zich nog levendig. Ze dansten zelf samen.

En dan. Het moment. De grote Robbie Williams zomaar eventjes in de zetel bij Jonas & Van Geel. Hij vertelt alles over zijn nieuwe album ‘The Heavy Entertainment Show’. Waarom België wordt vernoemd bijvoorbeeld en waarom het nummer dat hij opdroeg aan zijn zoon Motherfucker heet. En zou het echt kunnen dat Robbie en Jonas’ moeder elkaar zijn tegengekomen in de jaren 90?

 

Jonas kijkt erg op naar Robbie en wou dan ook aan de hand van een paar van Robbies gewaagde instagramfoto’s proberen om even veel ‘star quality’ uit te stralen. Helemaal lijkt dat toch niet te lukken.

Jonas kan deze kans niet laten voorbijgaan om een selfie te nemen met Robbie. Gewoon, een bescheiden selfie met hem en de andere gasten. En schattige puppies, een kitten, een paar babes, een pokémon en veel, veel meer. Zelfs voor wereldster Robbie Williams is dit een heel excentrieke foto.

 

Om af te sluiten brengt Robbie nog zijn nieuwe single ‘Party Like A Russian’. Enkele jongedames uit het publiek beleven de avond van hun leven...

 

18:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: robbie williams, vtm, vtm robbie williams, jonas van geel |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.