O'G3NE, Lee Towers en André Hazes Jr. eerste gastartiesten Toppers in Concert 'Christmas Party Of The Year' : Showbizzkanaal

10/10/2016

O'G3NE, Lee Towers en André Hazes Jr. eerste gastartiesten Toppers in Concert 'Christmas Party Of The Year'

toppers.JPGVan 20 t/m 24 december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’. Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van ROTTERDAM AHOY vieren ze met hun fans het ultieme kerstfeest in een bijzonder decor.

Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O’G3NE, Mister Ahoy LEE TOWERS en ANDRE HAZES JR. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit.

Tickets voor de Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ concerten van 20 t/m 24 december zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl of 0900-0088 (0,45c/pm). DE DRESSCODE IS ‘CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE.

06:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: christmas party of the year, toppers in concert, o'g3ne, lee towers, andré hazes jr. |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.