Familie-moordspel: hints duiken op op straat : Showbizzkanaal

10/10/2016

Familie-moordspel: hints duiken op op straat

vtm.JPGOnder de honderdduizenden Familie-kijkers en de meer dan 272.000 Facebookfans gonst het van de speculaties over wie June Van Damme heeft vermoord. Was het Stan, Simon of Rudi? Of maakten Benny, Peter of Véronique komaf met hun grote rivale? Het Familie-moordspel leeft en sinds de start hebben meer dan 115.000 fans een kijkje genomen in de VTM-app. Het onderzoek is dan ook klaar om een versnelling hoger te schakelen. Vanaf nu houdt Vlaanderen maar beter de ogen wijd open voor tips die in het straatbeeld of op het televisiescherm zullen opduiken.

De komende weken zullen er op onverwachte plaatsen clues opduiken die de amateur-speurders verder helpen met hun moordonderzoek. De voorbije week zijn al drie hints opgedoken in Mechelen, Leuven en Antwerpen. Wie ze heeft gemist, krijgt een herkansing via de video die vandaag op de Facebookpagina van Familie is verspreid. Wie mee wil zoeken naar de moordenaar weet vanaf nu dat hij zijn ogen en oren de komende weken wagenwijd open moet houden. De reveal volgt op 16 november 2016 in het moordspel en één dag later op antenne.

 

18:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: familie-moordspel, vtm, vtm familie-moordspel, familie, familie vtm |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.