Rapper Cliff (K.I.A.) remixt Clouseau-klassieker ‘Altijd heb ik je lief’ : Showbizzkanaal

09/10/2016

Rapper Cliff (K.I.A.) remixt Clouseau-klassieker ‘Altijd heb ik je lief’

rafke.JPG2016 is een boerenjaar voor rapper Cliff Vrancken. Naast de opmerkelijke comeback met K.I.A. (Krapoel In Axe) naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van ‘Zaterdag’, stond hij met Bart Peeters op het podium tijdens het VTM-programma ‘2 Meisjes op het strand’ en werd hij bovendien door Dana Winner zelf uitgenodigd om haar ‘Puur concerten’ mee in te kleuren. Nu wacht de ‘Osschotse Gangster’ een volgend muzikaal avontuur: “Ik speelde al lang met het idee om een nieuwe versie op te nemen van ‘Altijd heb ik je lief’. Het is een top-vintage-Clouseau-hit die ik liefst zelf had willen schrijven, met een straffe en super-catchy melodie. Mijn song gebruikt al de fantastische ingrediënten van ‘Altijd heb ik je lief’, maar er is nu wel een ferme hoek af.” Cliff nam de eigentijdse versie op met de alom geprezen Eva-Jane Smeenk. “Al jaren vind ik Eva-Jane een fantastische zangeres. Vanuit mijn eigen aanvoelen ben ik naar Eva-Jane gestapt en wonderwel zaten wij direct op dezelfde lijn. De manier waarop zij het liedje inzong, maakte het verhaal meteen compleet.” Cliff geeft verder nog toe: “Ik voelde best wel wat gêne ten opzichte van Kris Wauters. Eerst vroeg ik hem schoorvoetend of ik een van zijn liedjes mocht gebruiken en daarna moest die ook nog eens zijn vriendin aan mij uitlenen - maar allebei de broertjes Wauters gaven met de glimlach hun zegen. Benieuwd wat Vlaanderen van dit verknipte liefdesliedje vindt.”

‘Lief’ van ‘Cliff feat. Eva-Jane’ gaat in première op MNM bij ‘De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow’ van maandag 10 oktober.

De uitgelekte privé-berichtjes tussen Cliff en Eva-Jane kan je allemaal lezen in deze opvallende lyrics-clip:

https://www.youtube.com/watch?v=vP7jwI76Zyk&feature=y...

Vanaf vandaag (10 oktober) te koop op iTunes.

 

22:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: altijd heb ik je lief, rapper cliff (k.i.a.) |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.