Herbert Verhaeghe zet najaar ijzersterk in met 'Net op tijd' : Showbizzkanaal

08/10/2016

Herbert Verhaeghe zet najaar ijzersterk in met 'Net op tijd'

net_op_tijd.JPG2016 was tot dusver een zeer succesvol jaar voor Herbert Verhaeghe. De zanger bracht begin maart niet alleen het uiterst succesvolle album ‘Tijd’ uit, ook de singles ‘Topmoment’ en ‘Godenkind’ bleken een schot in de roos! Het najaar zet Herbert alvast op een krachtige manier in. Vanaf vandaag is zijn nieuwe single ‘Net op tijd’ verkrijgbaar. Beelden van het nummer werden afgelopen week gemaakt tijdens de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Om het nummer visueel wat op te leuken, ging Herbert wel een zeer bijzondere samenwerking aan…

Het moet gezegd: toen Herbert begin dit jaar zijn meest recente plaat ‘Tijd’ uitbracht, was de honger naar nieuw werk bij z’n fans bijzonder groot. Het was immers van ‘Kleur’ uit 2014 geleden dat de zanger nog eens nieuw werk uitbracht. ‘Déjà vu’ en ‘Elisa’ - beiden terug te vinden op ‘Tijd’ - waren de smaakmakers in 2015. Die twee nummers scherpten de honger naar meer nieuw materiaal aan en gaf de fans als het ware ‘goesting’ om het nieuwe album aan te schaffen.

Het geduld van de fans werd echter ruimschoots beloond . Op het album bezingt Herbert opnieuw alle facetten van het leven, maar anders dan bij zijn vorige platen, durft Herbert op ‘Tijd’ andere muzikale wegen te bewandelen. Dat dat nieuwe geluid niet in dovemansoren is gevallen, bewees het succes van de singles ‘Topmoment’ en ‘Godenkind’ die zowel in de nationale hitlijsten als in de landelijke hitparades maandenlang terug te vinden waren.

Het najaar wil Herbert op een even krachtige manier inzetten en dat doet hij met – hoe kan het ook anders – opnieuw een ijzersterk nummer. ‘Net op tijd’ schreef Herbert samen met zijn producer Peter Keereman. Zoals bij alle nummers die uit Herbert’s pen vloeien heeft ‘Net op tijd’ ook een achterliggend verhaal: net wanneer je denkt het gehad te hebben met alles en iedereen, kruist er opnieuw iemand je pad die het leven de moeite waard maakt om te beleven!

Agerato

Afgelopen woensdag stelde Herbert zijn nieuwe single aan het publiek voor tijdens de najaarsopnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Die vonden plaats in het Plopsa Theater in De Panne. Om het nummer visueel wat op te leuken, deed Herbert deze keer geen beroep op muzikanten of dansers maar wel op twee leden van de vlaggengroep Agerato.

De samenwerking kwam niet geheel toevallig tot stand want Herbert liep al langer met plannen rond om eens samen te werken met een vereniging uit zijn woonplaats Kuurne. Agerato is een vereniging van jongeren die elke vrijdag de hedendaagse technologie aan de kant schuiven om samen artistiek bezig te zijn. Geen computers, smartphones of ingewikkelde apps, maar wel muziek interpreteren met vlaggenzwaaien.

Niet echt hip? Toch wel! Wie de beelden zal zien van Herbert’s optreden zal het moeten beamen: Agerato – wat Spaans is voor ‘levensadem’ – geeft met z’n jeugdig enthousiasme die extra toets aan ‘Net op tijd’; één van de opvallendste liedjes op ‘Tijd’.

Verjaardagsconcert en vernieuwde website

Herbert heeft er duidelijk zin in. De zanger bruist van de plannen. Naar het einde van het jaar toe verschijnt er een kerstsingle en hij durft zelfs al even vooruit te blikken naar 2017.

Op 1 april viert Herbert z’n 43ste verjaardag in Salons Mantovani in Oudenaarde. De fans mogen zich verwachten aan een twee uur durende topshow waarbij Herbert muzikaal ondersteund wordt door de New Bis Band en dansgroep Dancar. Wie erbij wil zijn, zal zich moeten haasten, want de kaartverkoop loopt als een trein. Tickets bestellen doe je op Herbert’s vernieuwde webstek.

‘Net op tijd’ van Herbert Verhaeghe is vanaf nu als download verkrijgbaar op iTunes. Ook het album ‘Tijd’ kan je downloaden via iTunes, maar is ook fysiek verkrijgbaar in de webshop of tijdens optredens aan de fanstand.

20:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: herbert verhaeghe, net op tijd |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.