'The Walking Dead' terug op FOX na grootste cliffhanger ooit : Showbizzkanaal

06/10/2016

'The Walking Dead' terug op FOX na grootste cliffhanger ooit

The Walking Dead, FOX, cliffhanger, Na de zenuwslopende cliffhanger van seizoen 6 van ‘The Walking Dead' is de grote vraag: wie van Rick’s groep overleefde de prikkeldraadknuppel van schurk Negan niet? Het antwoord krijgt de kijker op maandag 24 oktober om 22.30 uur op FOX, 24 uur na de Amerikaanse première.

De groep zit in een uitzichtloze situatie, maar in seizoen zeven komt er hulp uit onverwachte hoek. Er duiken ook nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel (Khary Payton) met zijn 'huisdier' tijger Shiva.

‘The Walking Dead’ is een van de grootste successeries van dit moment en was onlangs genomineerd voor twee Emmy Awards.

Michael Cudlitz (Abraham) over de cliffhanger van seizoen zes: “De vele speculaties van fans over het einde van seizoen zes verraste mij niet. Ik denk dat ik voor alle castleden kan spreken als ik zeg dat we wisten dat dit groot zou worden. Wanneer we iemand verliezen, of dreigen te verliezen van de cast is het gegarandeerd een groot ding voor de fans met veel impact.”

Nieuw begin
Tot op heden heeft de groep overlevenden voor grote uitdagingen gestaan: ziekte, honger, tientallen doden, verraad. Door al deze gebeurtenissen zijn de overlevenden krachtiger dan ooit geworden. Ze hadden veiligheid en stabiliteit gevonden, een thuis gecreëerd en dachten dat de wereld van hen was. Dit hadden ze verkeerd. In seizoen 7 is de kracht bij de groep overlevenden afgenomen. In de eerste helft van dit seizoen is de groep verloren, gebroken, puin aan het ruimen en dat terwijl ze leven in een onderdrukt regime. Negan heeft met succes de overlevenden onder zijn hoede genomen en overtuigt hen op brute wijze volgens zijn regels te leven met een dodelijk en verschrikkelijk voorbeeld van wat er gebeurt als ze dat niet doen. De groep moet opnieuw beginnen in een wereld die groter en gevaarlijker is dan ze dachten.

Talking Dead
FOX legt de kijkers van ‘The Walking Dead’ vanaf dit seizoen extra in de watten. Op dezelfde avond zendt FOX ‘Talking Dead’ uit. Hierin blikken de acteurs uit ‘The Walking Dead’ terug op de aflevering van die avond. Aan de hand van leuke anekdotes praten ze over de opnames en reageren de acteurs op vragen van kijkers en publiek.

The Walking Dead
'The Walking Dead' is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die tracht te overleven in een wereld vol zombies. De reeks is gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip, en werd ontwikkeld voor televisie door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta.

FOX
FOX is een entertainmentzender met sterke internationale hitseries zoals ‘Outcast’, ‘Wayward Pines’ en '11.22.63’. FOX is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 13 van Telenet. Voor meer informatie: www.foxtv.be

Uitzending
The Walking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 22.30 uur op FOX
Talking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 23.30 uur op FOX

17:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the walking dead, fox, cliffhanger |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.