Little Big Shots - Vrijdag 7 oktober 2016 om 20.40 bij VTM : Showbizzkanaal

06/10/2016

Little Big Shots - Vrijdag 7 oktober 2016 om 20.40 bij VTM

Little Big Shots, vtm, vtm Little Big Shots, Op vrijdag 7 oktober 2016 is het weer time to sit back and relax met een nieuwe aflevering van Little Big Shots. En dat wordt er één met bijzonder veel girl power. Het podium wordt onder meer vrijgemaakt voor een Belgisch kampioene toestelturnen, een mini-cheerleader en een topmuzikante die viool speelt van toen ze 4 was. Nathalie Meskens zet zich schrap voor schattige lachjes, zwierige rokjes en vooral uitzonderlijk straffe acts van piepjonge talenten.

Louise uit Kapellen is 6 en houdt enorm van cheerleaden. Samen met de Tiny Mini Stars van Cheerleader Academy haalde ze vorig jaar de beker binnen op het BK Cheerleaden. Louise behoort tot de beste van haar team. Ze is een kei in luchtacrobatie en hoopt ooit voor een bekende ploeg te mogen cheeren. Of in Disney- of Plopsaland.

Ze is Belgisch kampioene toestelturnen, traint 3 uur per dag en heeft nu al een topsportstatuut. Dat de 11-jarige Calisse uit Genk een écht Little Big Shot is, staat vast. Ze turnt al meer dan 6 jaar en kijkt op naar haar grote idool, wereldkampioene Simone Wild. Zelf droomt Calisse ervan om ooit op de Olympische Spelen te schitteren.

Waar woont de koala? Wat is er zo speciaal aan de clownvis? Waarom hebben zeepaardjes een krulstaart? Lena uit Evergem is amper 5, maar kent het antwoord op al deze vragen. Ze houdt enorm veel van dieren en weet er alles over. Dat laat ze graag zien aan Nathalie Meskens, die de Little Big Shot verrast met een echte alpaca in de studio.

 

De 10-jarige Emma uit Antwerpen heeft een klok van een stem en wil operazangeres worden. Zingen is voor haar “het belangrijkste van het belangrijkste”. Ook dichten is één van haar talenten. Op het Kids Poetry Festival Toyoma Prefectorate in Japan behaalde ze zilver. In Little Big Shots weet Emma de studio stil te krijgen met haar zelfgeschreven gedicht én met haar nummer Summertime van Ella Fitzgerald.

In het leven van Anouk (11, Kortrijk) staat alles in het teken van muziek. Ze speelt al viool van toen ze 4 was, maar ook met een hobo kan ze goed overweg. Anouk is voornamelijk klassiek geschoold, maar kent ook enkele popnummers. In Little Big Shots speelt ze haar eigen versie van Crystallize van Lindsey Stirling.

Ook de jongens laten Nathalie Meskens met open mond achter. Nederlander Daniel (9) danst al sinds zijn 4de en haalde inspiratie bij Michael Jackson. Daniel vertrouwt Nathalie toe dat hij vaak gepest wordt en dat hij met zijn performance wil tonen dat mensen hun dromen moeten najagen. Ook de broers Prince (9) en Elijah (5) uit Molenbeek trekken de muzikale kaart. Met hun trommels en de andere leden van de Fanfakids laten zij een echt Afrikaans feest losbarsten in de studio.

De 9-jarige Iljo uit Belsele drijft de spanning in de studio op. Hij leerde boogschieten toen hij 5 was en kan het nu als de beste. “Iljo moet voor cupido solliciteren, want elke pijl schiet hij raak”, beweert Nathalie. In de studio laat hij zien dat dat geen loze woorden zijn…

 

09:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: little big shots, vtm, vtm little big shots |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.