‘Ik pas gewoon perfect bij jou’, de nieuwe single voor Sasha & Davy : Showbizzkanaal

06/10/2016

‘Ik pas gewoon perfect bij jou’, de nieuwe single voor Sasha & Davy

single.jpgZij stoort zich aan zijn gesnurk en hij krijgt het op z’n heupen omdat zij wil dat alles netjes wordt achtergelaten. Kleine dagdagelijkse irritaties, die zonder twijfel herkenbaar zijn voor heel wat koppels. “Onze nieuwe single ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’ gaat inderdaad over de goede en de mindere kantjes die je als koppel ervaart wanneer je samenwoont. Davy snurkt bijvoorbeeld. Hijzelf heeft daar geen last van en op zich valt het nog wel mee, maar er zijn ook momenten dat ik mij daar enorm kan aan storen. Net zoals ik het niet prettig vind wanneer hij voor de zoveelste keer wat troep achterlaat”, zegt Sasha al lachend. Op de vraag ‘en wat zijn de mindere kantjes van uw vrouw?’, antwoord Davy wijselijk: “Goh. Ik zou de tekst van het liedje nog eens opnieuw moeten bekijken. Ik kan niet direct voorbeelden opnoemen.”

Davy bedacht ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’ en werkte samen met z’n neef Cliff Vrancken voor de tekst. “Deze laatste is autobiografisch. Cliff heeft bij ons in de keuken aan tafel gezeten en heel wat zaken genoteerd, waardoor het liedje voor ons een persoonlijk karakter heeft gekregen, ook al is de tekst en zijn de voorbeelden zonder meer universeel en herkenbaar voor iedereen die als koppel in een relatie zit.”

Hit

De positieve sfeer en het uptempo karakter dat ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’ uitstraalt, heeft Davy aangenaam verrast. “Het is de eerste keer dat mensen spontaan meedoen als wij een onbekend nummer zingen in onze setlist. Een paar dagen geleden brachten we de nieuwe single tijdens ons optreden en de mensen sprongen spontaan recht en begonnen mee te dansen en te zingen. Die catchy ‘nananana’ in het refrein werkt aanstekelijk. Ik durf zeggen dat dit liedje wel eens de volgende Sasha & Davy-hit kan zijn en dat zou perfect uitkomen voor wanneer we volgend jaar op het podium staan van Het Schlagerfestival.”

De nieuwe Sasha & Davy single ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’, is vanaf maandag 10 oktober digitaal beschikbaar en te beluisteren via streaming. De single en het nieuwe album verschijnen beiden op het Vlaamse Sterren label van CNR.

 

Met pretlichtjes in de ogen kijken Sasha & Davy al vooruit naar 2017. Dat wordt het jaar waarin ze de fans verrassen met een nieuwe full-cd. “Wij lanceren ons nieuwe album een paar weken voor Het Schlagerfestival. Voor ons moeten die optredens een hoogtepunt worden. De voorbije jaren ben ik altijd al komen kijken omdat Davy er met De Romeo’s te gast was. Wij droomden ervan als koppel om er ooit zelf eens te staan en ik ben blij dat Davy heeft volgehouden, want vijf jaar later is het zo ver en staan wij echt op dat grote, mooie podium. Als we daar onze nieuwe single ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’ zouden kunnen zingen en de mensen doen dan ook nog eens mee omdat ze het liedje kennen, dan zijn er voor ons weer veel dromen uitgekomen.”

 

20:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: sasha & davy |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.