Extra concert Loreena McKennitt in Koninklijk Theater Carré Amsterdam : Showbizzkanaal

06/10/2016

Extra concert Loreena McKennitt in Koninklijk Theater Carré Amsterdam

Het concert van Loreena McKennitt op donderdag 16 maart was binnen zeer korte tijd uitverkocht. Vandaag bevestigt de Canadeese zangeres daarom een tweede concert in Nederland. Deze zal op woensdag 5 april 2017 plaatsvinden, ook in Koninklijk Theater Carré Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 7 oktober om 16.00 uur via Ticketmaster.

De tournee staat in het teken van haar show A Trio Performance. De inspiratie voor de show is McKennitt’s reis door China, Mongolië, Turkije en Ierland waarin ze opzoek ging naar de historie van de Kelten. Daarnaast verwerkte ze ook Ierse poëzie van Yeats, klassieke gedichten van Shakespeare en Tennyson en delen van haar voor een Grammy Award genomineerde werk Troubadours on the Rhine in de show.

Tijdens deze tour wordt McKennitt bijgestaan door twee muzikanten, namelijk gitarist Brian Hughes en cellist Caroline Lavelle. Beiden speelden ook tijdens eerdere tours samen met McKennitt. Door de intieme opzet belooft het een bijzondere show te worden vol persoonlijke verhalen.

Loreena McKennitt - A Trio Performance

Donderdag 16 maart en woensdag 5 april 2017 | Koninklijk Theater Carré - Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: €60, €63, €66, €69

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/loreenamckennitt.
De kaartverkoop voor het extra concert op 5 april start aanstaande vrijdag 7 oktober om 16.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

 

20:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: loreena mckennitt, koninklijk theater carré amsterdam |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.