Ingeborg nog één keer in Schuif Af bij vtm : Showbizzkanaal

04/10/2016

Ingeborg nog één keer in Schuif Af bij vtm

vtm.JPGOp dinsdag 4 oktober 2016 om 20.35

Op dinsdag 4 oktober 2016 nodigt Jonas Van Geel een absolute televisielegende en een jong talent uit in zijn sofa. Niemand minder dan zijn jeugdidool Ingeborg en presentatrice Danira Boukhriss zijn te gast in Jonas & Van Geel. Hoewel Ingeborg al een hele tijd van het scherm is verdwenen, laat ze iedereen zien dat ze het nog niet is verleerd. Samen met Bartje en Arthur neemt ze Vlaanderen nog één keer mee naar het zolderkamertje van Schuif Af.

In de rubriek ‘De Matras’ wordt Danira Boukhriss op de rooster gelegd door een paar mondige kinderen. Op die manier komt Jonas te weten dat ze altijd graag Beyoncé heeft willen zijn. En dat hoeft ze hem geen twee keer te vertellen. Jonas & Van Geel nodigt Queen D uit op het podium, waar Danira iedereen verbaast met haar stem en moves.

 

Ook Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits en sp.a-voorzitter John Crombez zorgen voor een streepje muziek in Jonas & Van Geel. Zij gaan in Liefde voor Politiek t.v.v. Rode Neuzen Dag als eerste de uitdaging aan om voor wat meer liefde in de Wetstraat te zorgen. Crevits en Crombez schuiven hun meningsverschillen aan de kant om samen het liefdesduet Ik Mis Je Zo te zingen.

Meer muziek komt van Britain’s Got Talent-revelatie Calum Scott. In de studio herbeleeft Calum zijn ‘golden buzzer’ moment en wordt hij ontroerd door een geheime boodschap van zijn zus. Ook Calum zelf krijgt iedereen stil met zijn prachtige versie van ‘Dancing On My Own’ van Robyn.

 

10:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ingeborg, vtm, vtm ingeborg |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.