Ruim 9.000 fans op Studio 54 Sportpaleis : Showbizzkanaal

03/10/2016

Ruim 9.000 fans op Studio 54 Sportpaleis

studio_54.JPGWaanzinnige outfits, een tot gigantische club omgebouwd Sportpaleis, live optredens van een hele rits disco legendes en dat alles overgoten door massa’s glitter en glamour. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde editie van Studio 54 Sportpaleis, en ook dit jaar waren die massaal aanwezig. Meer dan 9.000 discofans gingen afgelopen nacht dan ook helemaal uit hun bol.

Voor deze 15de editie haalden de organisatoren muzikaal alles uit de kast. Op het podium stonden kleppers als de Earth, Wind & Fire Experience feat Al McKay, Jocelyn Brown en het Nederlandse LUV’. Onze eigen dancequeen Kate Ryan was ambassadrice voor deze extra feestelijke editie. Zij verraste de aanwezigen met enkele ijzersterke covers van grootste disco hits.

Afsluiten wordt er traditiegetrouw met ‘Les lacs de connemara’. Zakdoeken, kostuumjasjes,… alles was goed genoeg om mee in het rond te zwaaien.

De traditie wordt onverminderd verder gezet en er wordt alvast werk gemaakt van de 16e editie in 2017.

 

20:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: studio 54 sportpaleis, studio 54 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.