Showbizzkanaal : Archieven

30/09/2016

Alice Avery luidt de herfst in met nieuwe single en clip ‘Obsessed’

Alice Avery, Obsessed, clip Obsessed, ‘Obsessed’ is de nieuwe single van Alice Avery. De pop rock song is geschreven door Alice Avery en de Grammy winnende producer Will Hensley. Samen namen zij het nummer op in de Mission Sound Studio in Brooklyn, USA. De video clip van ‘Obsessed’ vertelt het verhaal van twee mensen in een disfunctionele relatie die elkaar niet kunnen loslaten. “We both know that this is hopeless but we tell ourselves it’s fine”.

‘Obsessed’ is de tweede single van Alice Avery’s debuut EP ‘Kicking The Habit’ die eerder dit jaar is uitgekomen. ‘Kicking The Habit’ heeft aandacht gekregen van onder andere Het Nieuwsblad, Hitkrant, Radio 2 en Radio Veronica.

Alice woont en werkt sinds 2012 in New York City. Ze is een veelzijdige artieste en heeft sinds haar afstuderen aan de American Musical and Dramatic Academy in uiteenlopende producties op de planken gestaan. Ze speelde de hoofdrol in het theaterstuk “Virtuous Mongrels”, dat onder andere te zien was tijdens het Fringe Festival in NYC. Ook speelde ze Rapunzel in de door New York Times geprezen productie “Rapunzarella White”. Eind dit jaar komt Alice naar Europa voor optredens.

De reacties op ‘Kicking The Habit’:

“In New York werkte de zangeres aan een stevigere en meer volwassen sound. Het blijft poppy, maar niet zonder de nodige soul en hier en daar wat stevige gitaren. Wat daarbij vooral opvalt, is hoe veelzijdig de stem van de Antwerpse is.” - Het Nieuwsblad

“Alice Avery is niet alleen een getalenteerde zangeres maar de Belgische laat haar schoonheid zien als actrice en in woord en muziek als songwriter.” – Mpodia

“Alice beschikt over een soulvolle stem, waarmee ze echter ook flink kan uithalen. (…) Ze geeft hiermee een veelbelovend visitekaartje af dat voor een breed publiek geschikt is. – Subjectivisten

“Producer Will Hensley is er goed in geslaagd om de sound van de Belgische vast te leggen zonder het nu al te commercieel te laten klinken. Potentie is er zeker, aangezien ze een vrijwel perfecte stem heeft om grote pophits voort te brengen.” – Festivalinfo

“De zeven nummers op de EP Kicking The Habit laten horen dat Alice Avery in staat is om de radioluisteraars op haar hand te krijgen. De gevarieerde EP is een mooi uithangbord voor zichzelf, en voor het verwezenlijken van dromen.” – Whiteroom Reviews

11:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: alice avery, obsessed, clip obsessed |  Facebook | |  Print |

Patricia Paay en Robbert exclusief over aanstaande huwelijk in eerste Show XL

tv.JPGAanstaande zondag start het nieuwe programma Show XL, waarin Lucille Werner en haar sidekick Fred van Leer gasten ontvangen en dieper ingaan op het Shownieuws van de afgelopen week. In de eerste uitzending zijn Patricia Paay en haar vriend Robbert exclusief bij Show XL te gast om uitgebreid in te gaan op hun aanstaande huwelijk. Verder schuiven Nicolette van Dam en Tim Douwsma aan en behandelt Fred de jurken van de rode loper van de Gouden Kalveren. Show XL is vanaf zondag 2 oktober om 17.30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk hier de Show update over dit onderwerp: http://www.show.nl/top-nieuws/2016/show-update-patricia-p...

Patricia Paay domineerde de afgelopen week het entertainmentnieuws met de aankondiging van haar vierde huwelijk, dit keer met de 32-jarige Robbert Hinfelaar. Begin deze maand werd bekend dat Patricia en de miljonairszoon een relatie hebben. In Show XL komen de twee exclusief in de studio hun verhaal doen.
Nicolette van Dam en Tim Douwsma zijn te gast om te praten over de halve finale van The Next Boy/Girl Band. In deze liveshow wordt bekend welke jongens en meisjes zich plaatsen voor de finale en kans maken op een platencontract. Verder zijn er door de hele uitzending heen Show Updates met het laatste Shownieuws en zijn er andere items zoals backstage verslagen en bespreekt Fred de jurken van de rode loper van de Gouden Kalveren.

Show XL is de nieuwste uitbreiding op het Show.nl platform. Door het grote succes van de Shownieuws-uitzendingen op tv en de Show Updates online wordt dit grootste entertainment platform van Nederland meer en meer uitgebreid.

Show XL
Vanaf 2 oktober om 17.30 uur bij SBS6
www.show.nl

10:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: patricia paay, robber, show xl |  Facebook | |  Print |

K3 zoekt 300 figuranten voor nieuwe videoclip

k3.JPGEen unieke kans voor iedereen die er altijd al van heeft gedroomd om mee te spelen in een videoclip van K3; Hanne, Marthe en Klaasje zijn namelijk op zoek naar 300 figuranten om samen met hen een K3-feestje te bouwen! Voor een nieuwe videoclip is K3 op zoek naar 300 figuranten tussen 16 en 99 jaar oud. De opnames zullen plaatsvinden op dinsdag 11 oktober op een nog geheime locatie in Vlaanderen. Alle figuranten moeten een witte outfit aanhebben (lange witte broek, met wit bovenstuk en witte schoenen).

Aanmelden kan via dit inschrijvingsformulier, het advies is om daarna goed de mailboxen in de gaten te houden.
En let op: Oma’s en opa’s staan nog altijd aan de top, want het feest is pas compleet als K3 kan feesten met 300 personen van jong tot oud!

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: k3, videoclip k3 |  Facebook | |  Print |

Kan Drees Herfs uit Maasmechelen vanavond het drie jaar oude Blokken-record van Saar Bossuyt doen sneuvelen?

blokken.JPGKandidaat Drees Herfs (27) uit Maasmechelen zit op recordkoers in Blokken. Op donderdag 29 september speelde hij zijn tiende aflevering, eentje die razend spannend was. Nu kan Drees vrijdag het record van Saar Bossuyt evenaren of zelfs verbreken.

Drees won vanavond de bijzonder spannende finale maar nipt: hij raadde het finalewoord pas op de allerlaatste seconde. In de derde ronde stuntte hij ook al: Drees neemt dan een beslissende voorsprong door met één vraag maar liefst vier lijnen in één keer te scoren, goed voor 250 punten.

Op vrijdag 30 september kan Drees het drie jaar oude record van Saar Bossuyt uit Kortrijk op zijn naam schrijven. Zij kroonde zich in september 2013 tot absolute recordhoudster in Blokken maar sneuvelde in haar elfde finale.

Drees is de tweede kandidaat ooit die maar liefst elf keer aan Blokken deelneemt. Slaagt hij erin om vrijdag het record van Saar te doen sneuvelen?

 

08:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: drees herfs, blokken, saar bossuyt |  Facebook | |  Print |

29/09/2016

Eén | Nieuwe humoristische fictiereeks It's showtime! van Bart De Pauw

Bart De Pauw, It's showtime!, Eén, Met o.a. Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Lies Pauwels, Kevin Bellemans, Thomas De Smet en Bart De Pauw

Op 4 juli zijn de opnames van de nieuwe humoristische fictiereeks It's showtime! gestart, een coproductie van Koeken Troef!, Eén en Telenet, met onder andere Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels, Thomas De Smet en Bart De Pauw.

It's showtime! vertelt het verhaal van Kenny, een jongeman van 22 die het koste wat het kost wil maken in de showbizzwereld. Hij is de spilfiguur van de reeks en van de volkse maar liefdevolle familie De Rouck, die hem overal vergezelt. Kenny wil met zijn onbegrensde ambitie werkelijk alles uitproberen: zingen, dansen, goochelen, vuurspuwen, noem maar op. Hij denkt echter niet verder dan de plaatselijke jaarmarkt, het schoolfeest of een braderie.

Daarnaast heeft Kenny een klein, petieterig probleem: hij heeft absoluut geen talent, en verwart talent met de goesting om iets te betekenen in de showbizz, een gegeven dat zowel Kenny als zijn familie niet inzien. Zij geloven immers rotsvast in zijn kunnen en beschouwen hem als een winnend loterijticket - alleen moet de trekking nog plaatsvinden. De krampachtige of dwaze pogingen van Kenny om overal door te breken, brengen hem en zijn familie vaak in grote problemen met desastreuse gevolgen.

Het scenario is geschreven door Bart De Pauw (Quiz me quick, De Biker Boys) en de regie is in handen van Pietje Horsten (Buiten de zone, W817, Loslopend wild).

13:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bart de pauw, it's showtime!, eén |  Facebook | |  Print |

ANDRE HAZES JR. | Grote winnaar BUMA NL Awards

buma.JPGAndré Hazes jr. is met vier onderscheidingen de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de Buma NL Awards, hét gala voor de Nederlandstalige muziek.

 

In de categorieën Hollandse en Populaire Nederlandstalige muziek werden in totaal twaalf Awards uitgereikt. Vier daarvan gingen naar een verraste André Hazes Jr. In de categorie Hollandse muziek kreeg hij de Buma NL Award voor zowel het album als de single 'Leef'. Het nummer is bovendien het meest gedraaid in de Nederlandse horeca. Zijn single 'Niet Voor Lief' werd het meest gestreamd.

Hazes Jr. was blij met zijn Awards: "Dit is een geweldige erkenning voor mij als artiest en voor dit album waar we zo hard aan gewerkt hebben. En het doet me ook goed te merken dat de Nederlandstalige muziek onverminderd in de belangstelling staat, bij het publiek dat de optredens bezoekt, op de radio en in de horeca."

Het album van André Hazes Jr., “Leef”, staat inmiddels al sinds januari in de Ultratop album charts in Vlaanderen.

“Vlaanderen heeft me vanaf de start van mijn carrière warm onthaald”, zegt André daarover. “Het is dan ook fantastisch dat mijn album het zo goed doet bij jullie”.

 

12:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: buma nl awards, andre hazes jr. |  Facebook | |  Print |

Veerle Baetens in Australië voor eerste Engelstalige film

Veerle Baetens maakt deel uit van de cast van Rabbit, een psychologische thriller van de Australische regisseur-auteur Luke Shanahan. De actrice verblijft momenteel in Adelaide, in het zuiden van Australië, waar de opnames tot eind oktober plaatsvinden.

Het scenario, dat ook geschreven werd door Shanahan, volgt de 25-jarige studente Maude Ashton die een jaar na de gewelddadige ontvoering van haar tweelingzus Cleo nog steeds achtervolgd wordt door wat er gebeurde. Wanneer ze na een levendige droom een spoor volgt naar een verlaten kampeerterrein – overtuigd dat Cleo nog leeft – zal ze ontdekken dat haar lot onlosmakelijk verbonden lijkt te zijn met dat van haar zus.

De hoofdrol wordt vertolkt door Adelaide Clemens die de afgelopen jaren te zien was in onder meer X-Men Origins: Wolverine, The Great Gatsby en de televisieserie Rectify, maar daarnaast ook de rol van suffragette Valentine Wannop speelde in het met Vlaanderen gecoproduceerde Parade’s End. Andere rollen zijn er voor Alex Russell (Unbroken, The Host), Jonny Pasvolsky (Mortdecai, McLeod’s Daughters) en Charles Mayer met wie Baetens in de film een ongewoon koppel vertolkt.

Rabbit wordt het speelfilmdebuut van Luke Shanahan die zich eerder al liet opmerken met internationaal bekroonde kortfilms als It Takes Two To Tango, The News en Pet en daarnaast ook naam maakte met het draaien van televisiecommercials.

Baetens wist de aandacht van de regisseur te trekken met haar vertolking in Felix van Groeningens voor een Oscar genomineerde The Broken Circle Breakdown. Rabbit wordt de eerste Engelstalige speelfilm op haar palmares sinds ze meespeelde in de internationale reeksen The Team en The White Queen.

Ondertussen zette de actrice ook de eerste stappen richting de Franse filmmarkt met rollen in Emma Luchini’s Un début prometteur, Dominik Molls Des nouvelles de la planète Mars en meer recent de miniserie Au-delà des murs van Hervé Hadmar, die binnenkort beschikbaar zal zijn via Telenet.

Dichter bij huis stond Baetens onlangs nog op de set van de fictiereeks Tabula Rasa, een psychologische thriller waarin ze niet alleen de hoofdrol vertolkt maar waarvoor ze ook mee het scenario schreef samen met Malin-Sarah Gozin en Christophe Dirickx. Daarnaast werkt de actrice momenteel ook aan de scenariobewerking van de bejubelde roman 'Het smelt' van Lize Spit, waarmee Baetens bovendien haar eerste stappen als regisseuse zal zetten.

Rabbit is een productie van David Ngo voor Longshot Films en Projector Films en is voorzien voor een release in 2017. De internationale verkoop is in handen van LevelK.

11:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: veerle baetens, australië |  Facebook | |  Print |

Alloo bij de Wegpolitie @ Aflevering 4 op donderdag 29 september 2016 om 21.10 bij VTM

vtm.JPGOp donderdag 29 september 2016 volgt Luk Alloo voor het eerst in het spoor van de Gerechtelijke Cel Patrouille en Toezicht van de Federale Wegpolitie (CPT). De cel voert gerechtelijke taken uit, zoals het detecteren en aanpakken van diefstallen in vrachtwagens of het opsporen van illegalen en geseinde personen. Ook het aanpakken van drugscriminaliteit behoort tot hun takenpakket. In de vierde aflevering van Alloo bij de Wegpolitie haalt de CPT meteen enkele voertuigen uit het verkeer om te checken of de inzittenden drugs bij hebben.

Op de autosnelweg lopen vier personen tegen de lamp. Allen hebben ze drugs op zak, die meteen in beslag worden genomen. Aan de personen wordt door justitie een strafbemiddeling en hulpverlening opgelegd. Een chauffeur komt er met een waarschuwing van het parket vanaf, bij het plegen van nieuwe feiten kan de man vervolgd worden. Een student reageert verrast: “Er is toch een gedoogbeleid in België? Je mag toch een paar gram op zak hebben? Krijg ik mijn 2 gram weed niet terug? Is dat verboden?”

 

Verder in Alloo bij de Wegpolitie rijdt een man ’s nachts 216 km/u, dat is bijna 100 km/u hoger dan toegelaten. Hij moet onverbiddelijk zijn rijbewijs inleveren. “Dit staat toch wel in mijn top 5 van hoogste snelheden”, geeft agent Yann aan.

Politieagenten Ruud en Dimitri snellen een truckchauffeur met een lekke band te hulp. Onderweg krijgen ze echter zelf met een lekke band af te rekenen. Luk Alloo kijkt toe wie zijn voertuig het eerst een nieuwe band toedient. “Wat je zelf doet, doe je meestal beter”, klinkt het.

Een chauffeur die ooit politieagent wilde worden, wordt al bellend langs de kant gezet. “Ik kom net van een sollicitatiegesprek en wilde het nieuws meedelen”, probeert de man. De politie ziet echter niets door de vingers.

Een Nederlandse truckchauffeur komt met een heel bizar verhaal op de proppen. “Ik woon in Frankrijk en heb deze wagen gekocht in Nederland. De nummerplaat komt uit Oostenrijk en de auto is uit Denemarken geïmporteerd.” Is de man in orde met alle papieren?

 

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo bij de wegpolitie, vtm, vtm alloo bij de wegpolitie |  Facebook | |  Print |

Vanavond in een nieuwe aflevering van De Idioten om 20u35 op VIER

vier.JPGDitmaal stelt muzikant Bent Van Looy de Idioten op de proef. Toen het nummer ‘Underground’ van Das Pop onverwacht bovenaan de Japanse hitlijsten prijkte, werd Das Pop plots big in Japan. Maar hoe voelt het nu net om een Japanse fanbase te hebben? Sarah en Pedro zoeken het ter plaatse uit met Bent en organiseren een fandag voor hem. Bent is niet alleen muzikant, maar ook een fervent schommelaar en vraagt zich af hoe hoog een mens eigenlijk kan schommelen. De Idioten worden de lucht in gekatapulteerd en gaan op zoek naar de ultieme kick. Eén van Bents grootste nachtmerries is afgaan op het podium. Hij vraagt zich af of muziekleken een optreden kunnen geven zonder dat het publiek doorheeft dat ze geen echte muzikanten zijn. Na een spoedcursus free jazz betreden Sarah, Pedro en Bent het podium van Jazz in ’t Park en proberen ze een publiek vol jazzkenners om de tuin te leiden...

 

10:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de idioten, vier, vier de idioten |  Facebook | |  Print |

Première van de nieuwe film van Stephan Streker, NOCES, op het Festival van Namen!

Festival van Namen, Stephan Streker, noces, Noces, de nieuwe film van Stephan Streker, wordt getoond in Officiële Competitie en op de Gala-avond van de Federatie Wallonië-Brussel tijdens het 31e Internationaal Festival van de Franstalige Film van Namen (FIFF). De film won eerder een dubbele vertolkingsprijs op het Festival van Angoulême en had een opgemerkte internationale première op het Festival van Toronto.

Na Michael Blanco en Le Monde nous appartient is Noces de derde langspeelfilm van de Belgische regisseur Stephan Streker. De film wordt vertolkt door Lina El Arabi, Sébastien Houbani, Babak Karimi (‘Une séparation’), Neena Kulkarni, Olivier Gourmet, Alice de Lencquesaing, Zacharie Chasseriaud en Aurora Marion.

Synopsis : De achttienjarige Zahira heeft een sterke band met haar hele familie tot op de dag dat haar een huwelijk wordt opgedrongen volgens de Pakistaanse traditie. Verscheurd door haar ouders’ wensen en haar westerse leefwijze en dromen van vrijheid, rekent het jonge meisje op de steun van haar oudere broer en vertrouweling, Amir.

NOCES kreeg afgelopen maand een dubbele bekroning op het 9de Festival van de Franstalige Film van Angoulême (Frankrijk). Hoofdactrice, Lina El Arabi (in de rol van Zahira) won er de Prijs Beste Actrice, terwijl Sébastien Houbani (Amir, haar broer in de film) de Prijs Beste Acteur verwierf. De film werd ook bejubeld begin september na haar Amerikaanse première op het Internationaal Filmfestival van Toronto (Canada). Daar werd de film in Officiële selectie voorgesteld en verkocht aan vele landen, waaronder enkele « exotische » zoals Colombië of ook China ( !).

NOCES krijgt op het Festival van Namen een Belgische première op dinsdag 4 oktober om 20.30u tijdens de gala-avond van de Federatie Wallonië-Brussel. De film dingt ook mee in Officiële Competitie naar de Gouden Beiaards die op donderdag 6 oktober uitgereikt worden.

Noces is een productie van Daylight Films (België) in coproductie met Formosa Pictures (Frankrijk), Tarantula (Luxemburg), Minds Meet (België), en Bodhicitta Works (Pakistan), en kon rekenen op steun van het Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel van de Federatie Wallonië-Brussel, Wallimage, het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en het Luxemburg Film Fund, met steun van RTBF, Proximus, SCOPE invest en BeTv-Voo.

NOCES komt tegelijk uit in België en Frankrijk op 22 februari 2017.

10:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire, Filmfestivals | Tags: festival van namen, stephan streker, noces |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende