Kan Drees Herfs uit Maasmechelen vanavond het drie jaar oude Blokken-record van Saar Bossuyt doen sneuvelen? : Showbizzkanaal

30/09/2016

Kan Drees Herfs uit Maasmechelen vanavond het drie jaar oude Blokken-record van Saar Bossuyt doen sneuvelen?

blokken.JPGKandidaat Drees Herfs (27) uit Maasmechelen zit op recordkoers in Blokken. Op donderdag 29 september speelde hij zijn tiende aflevering, eentje die razend spannend was. Nu kan Drees vrijdag het record van Saar Bossuyt evenaren of zelfs verbreken.

Drees won vanavond de bijzonder spannende finale maar nipt: hij raadde het finalewoord pas op de allerlaatste seconde. In de derde ronde stuntte hij ook al: Drees neemt dan een beslissende voorsprong door met één vraag maar liefst vier lijnen in één keer te scoren, goed voor 250 punten.

Op vrijdag 30 september kan Drees het drie jaar oude record van Saar Bossuyt uit Kortrijk op zijn naam schrijven. Zij kroonde zich in september 2013 tot absolute recordhoudster in Blokken maar sneuvelde in haar elfde finale.

Drees is de tweede kandidaat ooit die maar liefst elf keer aan Blokken deelneemt. Slaagt hij erin om vrijdag het record van Saar te doen sneuvelen?

 

08:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: drees herfs, blokken, saar bossuyt |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.