Little Big Shots - Aflevering 4 op vrijdag 30 september 2016 om 20.40 bij VTM : Showbizzkanaal

29/09/2016

Little Big Shots - Aflevering 4 op vrijdag 30 september 2016 om 20.40 bij VTM

Little Big Shots, vtm, vtm Little Big Shots, Op een groot podium staan en voor het oog van vele camera’s voor heel Vlaanderen tonen wat ze in hun mars hebben: daar is het de Little Big Shots die Nathalie Meskens ontvangt om te doen. Op vrijdag 30 september 2016 ontvangt ze op haar rode sofa kleine grote talenten die presenteren, aan ballet of tumbling doen, skateboarden, rock-‘n-rolldansen, goochelen, trucs doen op een eenwieler, heel veel van vliegtuigen afweten of… b-boy zijn.

De 7-jarige Alycia uit Duffel is een echte spraakwaterval. Haar grote droom is om ooit een professionele “presantrice” te worden. Alycia is alvast niet aan haar proefstuk toe. Ze mocht al samen met Nathalie Meskens de oproepspot voor Little Big Shots presenteren en stond aan de zijde van Jill Peeters in Het Weer. In de studio laat Alycia zien dat ze ook een grote feel-goodshow wel de baas kan.

YouTube-fenomenen Ocean en zijn zus Sky behoren met hun 4 en 8 jaar tot de beste junior skateboarders ter wereld. Ze komen helemaal uit Japan om Vlaanderen én Nathalie Meskens hun indrukwekkende kunsten te tonen. En natuurlijk leren ze de presentatrice ook een paar coole skate moves.

 

Nog meer stoere moves komen er van b-boy Hayden uit Merksem. Hij startte 2 jaar geleden met breakdance door zijn broer te imiteren en bleek al snel talent te hebben. Hayden begon te trainen bij de Battle Droids en doet sinds kort mee aan battles. Hoewel hij met zijn 6 jaar de jongste breakdancer van België is, heeft hij de moves duidelijk al onder de knie.

Handstand, overslag, salto’s, flikflak… allemaal geen probleem voor de 9-jarige Sira uit Geel. Bij deze tumblingkampioene blinken al heel wat medailles en bekers in de kast. Ze traint dan ook élke dag. Speciaal voor Little Big Shots heeft Sira haar geluksmunt meegebracht. Al lijkt ze die niet meteen nodig te hebben.

“Ze zien eruit alsof ze zijn weggelopen uit de film Grease”, kondigt Nathalie Meskens de volgende act aan. Maarn (9) uit Kortessem en Gijs (10) uit Hoeselt kennen elkaar nog maar 1 jaar, maar dansen alsof ze nooit anders hebben gedaan. Op de tonen van Candyman laten ze zien dat rock ’n roll hen in het bloed zit.

Zijn naam betekent ‘haai’ in het Spaans, maar zelf is Tiburon afkomstig uit het West-Vlaamse Sint-Eloois-Winkel. In een zwart kostuum met hoge hoed en met zijn goochelattributen bij de hand bestijgt hij het Little Big Shots-podium. Goochelen is Tiburon met de paplepel meegegeven en dat wil hij iedereen laten zien. “Mijn grote voorbeelden? Nicholas, Gili… maar vooral mijn papa”, klinkt het beslist.

 

Überschattig, super acrobatisch en mega-elegant. In het tweevoud. Dat zijn Noah en Nabila (10) uit Hasselt. De tweelingzusjes met Indonesische roots doen al 3,5 jaar aan ballet, lopen school aan de Koninklijke Balletschool Prins Dries en trainen 2 uur per dag. “En dat doen we héél héél héél graag”, klinkt het. In Little Big Shots geven de prinsesjes er volgens Nathalie “een ongelooflijk sierlijke lap op”.

De 10-jarige Alexander gooit het in Little Big Shots over een totaal andere boeg. Hij houdt zo veel van vliegtuigen dat hij er álles van afweet. Dat hoeft niet te verbazen. Deze wereldreiziger is namelijk geboren in China, woont in Turnhout en heeft een Braziliaanse mama en een Nederlandse papa die elkaar in Maleisië hebben ontmoet. Thuis heeft Alexander een eigen luchthaven nagebouwd en later wil hij piloot worden. De theorie heeft alvast geen geheimen meer voor hem…

De 10-jarige Thijs uit Lichtervelde fietst elke dag op zijn eenwieler naar school. Dat doet hij al sinds zijn 6de. Zijn eenwieler neemt hij dan ook overal mee naartoe, tot op het tenniscourt. En dat dat niet evident is, mag Nathalie aan den lijve ondervinden. Thijs verbaast haar met zijn straffe stunts.

 

09:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: little big shots, vtm, vtm little big shots |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.