'Bastille for Life' brengt 76.878 euro op voor Unicef : Showbizzkanaal

28/09/2016

'Bastille for Life' brengt 76.878 euro op voor Unicef

studio_brussel.JPGDe Britse band Bastille geeft vanavond een exclusief benefietconcert in de Ancienne Belgique voor Music for life. Met dit concert zamelde de band en haar fans geld in voor Unicef, één van de meer dan duizend goede doelen van Music for Life.

Tickets voor 'Bastille for Life' kon men enkel bemachtigen door het goede doel van Bastille te steunen met een sms’je ter waarde van 1 euro. Dat hebben de fans massaal gedaan want in totaal bracht 'Bastille for Life' via sms’en en giften 76.878 euro op voor Unicef.

De leden van Bastille zijn bijzonder en aangenaam verrast voor de massale steun van hun fans.

Dan Smith, zanger van Bastille: 'We're so greatful for the support. This will help children in need all over the world. We couldn’t have done this without the amazing support of our fans.'
Ook Unicef was natuurlijk bijzonder opgetogen met de opbrengst van Bastille for Life.

Philippe Henon, woordvoerder van Unicef: 'Wat een resultaat! Hiermee kunnen we 20.000 kinderen overal ter wereld toegang geven tot onderwijs. We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Bastille voor dit fantastisch initiatief.'

'Bastille for Life' was een van de eerste acties in het kader van De Warmste Week van Music for Life. Je kan zelf een actie organiseren voor 1 van de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life door je te registeren op www.dewarmsteweek.be.

19:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: bastille for life, unicef |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.