Foto's: "De 3 Grijzen" in première : Showbizzkanaal

26/09/2016

Foto's: "De 3 Grijzen" in première

DSC_0146.JPG"De 3 Grijzen", een theatershow rond het iconische tv-programma "De 3 Wijzen" waarmee Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaersen en Kurt Van Eeghem in de jaren 90 het mooie weer maakten op de toenmalige BRT(N). De première vond dit weekend plaats in Antwerpen. Bekik hier de foto's! Beelden: www.youtube.com/watch?v=O7pLp6RRoOU

Het behoeft weinig historische duiding: "De 3 Wijzen" was in de jaren ‘90 dè wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). En nee, het was geen studio-programma. Integendeel, "De 3 Wijzen" reisden het Vlaamse land rond voor opname in culturele centra of Feestzaal. Welnu, zo’n onvergetelijk avondamusement komt vandaag opnieuw naar u toe.

Haar onverwoestbare cultstatus dankt "De 3 Wijzen" onmiskenbaar aan haar wisselende panel, met steeds weerkerende pieken voor Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaers en presentator Kurt Van Eeghem.

Want, zoals bij De Drie Musketiers zijn ook "De 3 Wijzen" met vier. Het is dit kwartet dat de draad weer opneemt voor een avond vrolijke nostalgie.

Info & tickets: www.jacquesvermeire.be/index.html/de-3-wijzen-kalender

De commentaren zijn gesloten.