Little Big Shots - Aflevering 3 op vrijdag 23 september 2016 om 20.40 bij VTM : Showbizzkanaal

22/09/2016

Little Big Shots - Aflevering 3 op vrijdag 23 september 2016 om 20.40 bij VTM

vtm.JPGVoor gemiddeld 759.000 kijkers – goed voor 35,8 marktaandeel (VVA 18-54, live +4) – werd het voorbije weekend goed ingezet met Little Big Shots. En ook deze week zorgt de show voor feel-goodentertainment op vrijdag. In de derde aflevering van Little Big Shots wordt het podium vrijgemaakt voor schattige doggydance, swingende discodans, straffe paalacrobatie, een melodieus accordeonoptreden en veel meer.

De eerste Little Big Shot die mag tonen wat hij kan, is de 10-jarige Rayane uit Vilvoorde. Volgens Nathalie is hij de jongeman die ons land binnen een 10-tal jaar wél een EK-titel zal bezorgen. Rayane voetbalt al sinds zijn 4 jaar en speelt de pannen van het dak bij Anderlecht. Hij traint 4 keer per week, 2 keer per dag en dat is er aan te zien. Op het podium haalt deze belofte een straf staaltje voetbaltricks boven.

Het acrobatisch talent van de Oekraïense Emili (10) slaat iedereen met verstomming. Ze volgde al tal van dans- en turnlessen toen ze op 6-jarige leeftijd met acrobatische paaldans begon. Daarmee scoorde ze de ene medaille na de andere. De kracht, de souplesse, de coördinatie en elegantie die Emili tijdens haar act voor de dag brengt zijn ongezien. Niet alleen de act, maar ook de klik tussen Emili en het Russische tolkje Dylan tovert een lach op het gezicht van Nathalie.

De kleine Eline (5, Heist-op-den-Berg) houdt enorm veel van haar hondje Balou. Haar ouders leerden haar om Balou te laten dansen. Sindsdien gaan ze wekelijks oefenen bij de Swinging Tales. Ondertussen hebben Eline en Balou al meerdere optredens achter de rug. Het resultaat tonen ze graag in de studio.

De ouders van de 8-jarige Osman uit Deurne hebben al een paar keer hun hart vastgehouden. De kleine krullenbol doet namelijk aan freerunning en bespringt meubelstukken, muurtjes of trappen alsof het niets is. “De salto’s heb ik zelf geleerd”, verklapt hij aan Nathalie. En ook over zijn bijzondere liefdesleven doet Osman een paar verrassende onthullingen.

De 9-jarige Little Big Shot Luna heeft Peruviaanse roots maar woont in Sint-Genesius-Rode. Sinds haar 7de is ze een kei in het rolschaatsen. Luna volgt les in de Antwerpse balletschool waar ook Nathalie als kind school liep. In Little Big Shots laat ze op muziek van Peter Pan zien wat ze kan.

 

Belgisch kampioenen toestelturnen, een komisch duo, de beste vrienden: Wouter (11) en Kyano (9) uit Heusden-Zolder zijn het allemaal. Hoewel hun trainingsschema van 20 uur per week onmetelijk zwaar is, amuseren de jongens zich kostelijk. Vanaf volgend jaar willen ze samen sportschool volgen in Hasselt, met als doel ooit samen de Olympische Spelen te halen. Met hun medailles bij de hand wagen Wouter en Kyano zich in Little Big Shots aan een indrukwekkende act.

“Toen mijn grootmoeder haar 80ste verjaardag vierde, kwam er iemand voor haar accordeon spelen. Toen heb ik gezegd: dat wil ik ook leren”, vertelt de 8-jarige Wout uit Balen wanneer hij het podium opkomt. En dus begon hij 4 jaar geleden lessen te volgen. Ondertussen speelt Wout accordeon als de beste. Hij brengt iedereen in the mood met Marina van Rocco Granata.

Moest hij in de seventies in Amerika geboren zijn, dan was Stan (10) uit Aarschot een Bee Gee of John Travolta. Hij is één van de beste junior discodansers van ons land. Dansen doet hij al 7 jaar: eerst kleuterdansen, dan hiphop en nu disco. “Mijn droom is om later een eigen dansschool te hebben, dan kan ik meer jongens aan het dansen brengen”, vertelt Stan. In Little Big Shots brengt hij alvast de hele studio in beweging.

 

 

08:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: little big shots, vtm, vtm little big shots |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.