Alloo bij de Wegpolitie @ Aflevering 3 op donderdag 22 september 2016 om 21.10 bij VTM : Showbizzkanaal

22/09/2016

Alloo bij de Wegpolitie @ Aflevering 3 op donderdag 22 september 2016 om 21.10 bij VTM

Alloo bij de Wegpolitie, vtm, vtm Alloo bij de Wegpolitie, luc alloo, politie, Vorige week zagen 653.000 kijkers – goed voor 24,3% marktaandeel (VVA 18-54, live +5) – hoe Luk Alloo tegen 240 km/u over de snelweg raasde, op weg naar een kettingbotsing. Die snelheid wordt op donderdag 22 september 2016 geëvenaard, wanneer agenten Luc en Philip tegen 230 km/u de achtervolging van een geseind voertuig inzetten. Ze slagen erin om de wagen aan te kant te zetten, waarop de inzittenden worden gescreend. “Blijf even in de wagen zitten Luk”, maant agent Luc aan. “Er was sprake van wapenbezit via de boordradio.”

Vier jongeren missen de afrit aan het Sportpaleis, rijden over de volle witte lijn en moeten 165 euro betalen. “Wij moeten vanavond werken in het Sportpaleis en verloren de tijd uit het oog. Of we de boete delen? Daar zijn we nog niet uit”, klinkt het. Ook een man die 160 km/u rijdt op de autosnelweg loopt tegen de lamp. “U hebt gelijk, ik reed naar mijn werk en verloor mijn snelheid uit het oog. Niets aan te doen. Ik dacht wel dat mijn boete hoger zou zijn dan 110 euro”, reageert de chauffeur.

 

De politie trekt een rijbewijs in voor een periode van 15 dagen omdat de chauffeur 67 km/u sneller reed dan reglementair toegelaten. Nog op de autosnelweg raken een truck en een personenwagen betrokken bij een ongeval. De politie snelt er naartoe om erger te voorkomen.

Een Nederlands duo parkeerde hun wagen op een parkeerplaats voor personen met een handicap en verstopt zich in het wegrestaurant voor de politie. Na het omroepen van de nummerplaat blijven ze hardleers tot de politie ingrijpt. De Nederlanders nemen de overtreding in de maling.

 

09:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo bij de wegpolitie, vtm, vtm alloo bij de wegpolitie, luc alloo, politie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.