Door het Vuur - Aflevering 3 op woensdag 21 september 2016 om 21.50 bij VTM : Showbizzkanaal

21/09/2016

Door het Vuur - Aflevering 3 op woensdag 21 september 2016 om 21.50 bij VTM

Door het Vuur, vtm, vtm Door het Vuur, Dat de brandweermannen en –vrouwen van Brandweerzone Centrum meer doen dan alleen maar branden blussen, is ondertussen al gebleken en ook dieren in nood behoren tot het uitgebreide takenpakket. In de derde aflevering van Helden van Hier: Door het Vuur op woensdag 21 september 2016 moet het korps onder meer uitrukken om enkele wilde katten te redden die al enkele dagen vastzitten op een binnenkoer.

In afwachting van het dierenreddingsteam proberen korporaal Olivier en sergeant Dries alvast een oplossing te vinden voor de katten. Gewapend met een ladder en brandhandschoenen hopen ze de dieren snel te bevrijden, maar dat is blijkbaar gemakkelijker gezegd dan gedaan. “Die katten waren uitgehongerd, die katten hadden schrik, die waren echt hysterisch … Niet normaal!”, vertelt Korporaal Olivier.

Verder in ‘Helden van Hier: Door het Vuur’ :

 

“Het bootje was volledig ontploft en de brokstukken lagen overal verspreid op het water.” – Ambulancier Tom

Aan een sluis in Evergem is een plezierjacht ontploft en twee Fransmannen zijn zwaar verbrand. De brandweer en de ambulanciers kunnen alleen via een smalle loopbrug tot bij het vaartuig geraken. Eén van de schippers zit gekneld onder de brokstukken en luitenant Jurgen vreest dat de boot kan zinken.

 

Ploeg 2 krijgt een bizarre oproep: een oude vrouw is klem geraakt onder haar ingestorte plafond. En Kapitein Steven en z'n mannen snellen laat op de avond naar een uitslaande woningbrand. Volgens de politie zit een oude man nog in het brandende huis.

Tien weken lang volgt een cameraploeg vanop de eerste rij elke interventie, training en opleiding van het hechte brandweerkorps. En waar de cameraploeg op afstand moet blijven, nemen de kleine camera’s op het uniform van de brandweerlui het beeld over.

 

08:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: door het vuur, vtm, vtm door het vuur |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.