Jonas & Van Geel - Aflevering 5 op dinsdag 20 september 2016 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

19/09/2016

Jonas & Van Geel - Aflevering 5 op dinsdag 20 september 2016 om 20.35 bij VTM

joans_van_geel.JPGJonas Van Geel verwelkomt op dinsdag 20 september 2016 veel en straf volk in zijn sofa. Adriaan Van den Hoof presenteert Sorry Voor Alles en komt meer vertellen over hoe het er tijdens de opnames aan toeging. Wat Adriaan niet weet, is dat Jonas stiekem kandidaten Tobias en Wilfried heeft opgetrommeld om de presentator een koekje van eigen deeg te geven.

Wie Adriaan ook maar al te goed kent, is Bart Peeters. De twee hebben een gezamenlijk televisieverleden en dat halen ze in Jonas & Van Geel maar al te graag naar boven. De mannen van de Gamma zijn teruuuhuuug, met hun vertrouwde hamertjeuh, beiteltjeuh en zaagskeuh. In een exclusief ‘zingterview’ heeft Bart Peeters ook nog belangrijk nieuws aan te kondigen.

 

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen, het ochtendduo van Qmusic, vieren bij Jonas & Van Geel de aftrap van de Rode Neuzen Dag-campagne. Heidi overwint voor het goede doel haar grootste clownsfobie en verdient zo zelf de eerste centen. Sam en Heidi hebben bovendien een eerste uitdaging in petto voor Jonas…

Ook de muziek komt in deze aflevering van Bart Peeters. Hij brengt een cover van Purple Rain van Prince en daarbij mogen Voice-kandidate Lisa van Rossem en een paars gospelkoor niet ontbreken.

 

18:42 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jonas & van geel, vtm |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.