Turner lanceert nieuwe reeks “The Happos Family” op Boomerang : Showbizzkanaal

18/09/2016

Turner lanceert nieuwe reeks “The Happos Family” op Boomerang

Turner kondigt vandaag aan dat The Happos Family, een splinternieuwe reeks, vanaf oktober 2016 op Boomerang, het tweede kidskanaal van de zender, te zien zal zijn.

The Happos Family, dat bestaat uit 20 korte afleveringen van 2 minuten, is de eerste Boomerang Original die gemaakt wordt door Turner EMEA en zal toegevoegd worden aan de portfolio met daarin wereldwijde acquisities zoals Cloudy with a Chance of Meatballs en het binnenkort te lanceren Grizzy & the Lemmings, alsook de programma’s gemaakt door Turner’s zustermaatschappij Warner Bros. Animation: Bugs! A Looney Tunes Prod. en Bunnicula. De reeks werd gecreeërd in samenwerking met het wereldbekende Italiaanse bedrijf Ferrero en het Britse Spider Eye verzorgt de animatie.

De serie gaat over een familie Happos die in een Europees safaripark wonen. ‘S morgens is het park open voor de mensen, die foto’s nemen van de Happos terwijl ze in de modder rollen, luieren bij het zwembad of slapen in de schaduw van een boom. Wanneer de laatste auto het safaripark verlaat en het park gesloten wordt springen de Happos recht, worden ze wakker en maken ze zich klaar om gekke, potsierlijke Happo avonturen te beleven!

Iedere aflevering focust op een van de tien gekostumeerde Happos. Of het nu Astro Happo is die naar de maan wil vliegen, Stunt Happo die een gewaagde stunt uitprobeert of Party Happo in een danswedstrijd, elke verhaallijn mengt slapstick comedy met hartverwarmende momenten.

Patricia Hidalgo, SVP, Chief Content & Creative Officer, Turner EMEA & International Kids’ Strategy: “The Happos Family is een mooi voorbeeld van hoe we ons toeleggen om kwalitatieve, nieuwe content naar Boomerang te brengen, terwijl we het merk voortdurend verder uitbouwen als tweede flagship naast Cartoon Network, en investeren in originele producties voor beide zenders. We zijn bovendien opgetogen om de krachten te bundelen met Ferrero, die het belang van familiewaarden deelt met Boomerang, en Spider Eye, die de geweldige animatie voorziet.”

De kleurrijke en hilarische kortfilms, waarin niet wordt gesproken, zijn vanaf oktober te zien op Boomerang en op verschillende interactieve digitale platforms, inclusief web, games en YouTube.

Deze eerste Boomerang Original series, gecreeërd en geproduceerd in EMEA, volgt op het recente nieuws dat Turner ook een zesde seizoen van de succesvolle reeks The Amazing World of Gumball voor Cartoon Network zal maken.

21:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: turner, the happos family, boomerang |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.