JUSTICE kondigt nieuw album 'Woman' aan! : Showbizzkanaal

18/09/2016

JUSTICE kondigt nieuw album 'Woman' aan!

justic.JPGOp 18 november brengt Justice hun derde studioalbum ‘Woman’ uit. Het album bevat tien nieuwe tracks waaronder de gloednieuwe single ‘Randy’.

Randy is een unisex naam en een goed voorbeeld van de veelzijdigheid in de nummerkeuze van Xavier de Rosnay en Gaspard Augé. Tegengestelden trekken elkaar aan en dat merk je ook op het album: van ruige, harde elektronische beats tot soft pop vocals die samensmelten tot een muzikale climax.

‘Woman’ is het eerste album in vijf jaar tijd en is een samensmelting van verschillende samenwerkingen die mee zorgen voor de eigenzinnige sound. Het duo schakelde ook de hulp in van het ‘London Contemporary Orchestra’ om mee te spelen op de singles ‘Safe And Sound’ en ‘Close Call’.

Daarnaast zijn er nog andere vocalists gevraagd zoals de Franse zanger Romuald, Johnny Blake van Zoot Woman en Morgan Phalen met wie Justice daarvoor al samenwerkte voor hun vorige singles ‘ New Lands’ en ‘ On ‘n’ On’.

Het artwork van het album net zoals het iconische crucifix symbool is gemaakt door Charlote Delarue.

Op 18 november is ‘Woman’ beschikbaar als cd, Vinyl en digitaal. Je kunt het album nu al voorbestellen en dan krijg je de nieuwe single ‘Randy’ er meteen bij.

 

21:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: justice |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.