Jennifer Berton maakt zich geliefd met haar nieuwe single ‘Hartediefje’ : Showbizzkanaal

18/09/2016

Jennifer Berton maakt zich geliefd met haar nieuwe single ‘Hartediefje’

jennifer_berton.JPGSlaan we het woordenboek open en zoeken we naar de betekenis van ‘Hartediefje’, dan lezen we dat het woord gebruikt wordt als koosnaampje voor iemand die geliefd is. Eigenlijk is de titel van de nieuwe Jennifer Berton-single dus ook van toepassing op haar, want sinds haar deelname aan het vtm-programma Belgium’s Got Talent, is de Vlaamse zangeres erg geliefd bij het publiek. “Ik heb altijd al gedroomd van een carrière in de spotlights. Ik moet bekennen dat ik mij thuis voel op het podium en dat ik verslaafd ben aan het publiek en de muziek. Zingen is het liefste wat ik doe!”

Na het succes van ‘Deze nacht blijft ik bij jou’, steekt Jennifer Berton nog een tandje bij. Ze dook de studio in met producer David Vervoort (Tom Waes ‘Dos Cervezas’, e.v.a.) en het resultaat werd de uptemposingle ‘Hartediefje’. “Met dank aan het stralende weer van de voorbije dagen. Het was zalig om in een zonnige studio ‘Hartediefje’ in te zingen. Centraal staat de liefde en gaat het over iemand die zijn hart verloren heeft aan z’n geliefde. Ja, de tekst en het verhaal zijn autobiografisch, maar evenzeer universeel. Iedereen die verliefd is zal het herkennen", klinkt het bij de zangeres, die ondertussen al een resem complimenten in ontvangst mocht nemen. “Na een optreden komen de mensen echt vragen of ‘Hartediefje’ al te koop is op single. Ze willen allemaal dat na-zomerse liedje mee naar huis nemen. Ik hoor vaak dat mensen er een goed gevoel bij krijgen als ze het mij horen zingen, en dan zeg ik trots; missie geslaagd!”

De nieuwe Jennifer Berton single – gereleased op het Puur Feest Muziek label - ‘Hartediefje’, is vanaf vandaag digitaal te koop op iTunes

Kijk zeker even naar de bijhorende video, die opgenomen werd in Blankenberge. In de clip zien we een jonge versie van Jennifer, een rol die haar jongere zus voor haar rekening nam.

20:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: jennifer berton, hartediefje |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.