Guus Groots naar Ziggo Dome : Showbizzkanaal

18/09/2016

Guus Groots naar Ziggo Dome

Guus Meeuwis brengt het feest van zijn Groots met een zachte G-concerten naar de Ziggo Dome voor een speciale wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen. Klanten van Ziggo krijgen de kans om kaarten te bestellen voordat ze in de vrije voorverkoop gaan.

Guus maakte deze week in RTL Boulevard bekend dat hij op vrijdag 2 en zaterdag 3 december naar de Ziggo Dome komt. Zijn zeer succesvolle Groots met een zachte G-concerten in het Philips Stadion krijgen daarmee voor het eerst een eigen wintereditie. Het is een primeur dat de hitzanger een eigen concert in de Ziggo Dome organiseert. Ook gaf hij sinds 2010 niet meer zo'n grote eigen show boven de rivieren.

Guus: “Hier heb ik zo waanzinnig veel zin in! In het stadion moeten we onze spierballen tonen en maakt de grootsheid dat elke seconde is geregisseerd. In de Ziggo Dome zitten we letterlijk dichter bij het publiek en is er ook ruimte voor de kleine gebaren. Maar bovenal gaan we er natuurlijk een onwijs groot feest van maken! De voorpret en het bedenken van de show is al een feest op zich. Het wordt geen kerstconcert, maar een echte wintereditie van de Groots concerten. De vertrouwde hits combineren we met sneeuw, Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en koek en zopie. En uiteraard een terugblik naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Alles wat bij december hoort, trekken we uit de kast!”

Als 'opwarmertje' herhalen we a.s. zaterdag om 20.00 uur het Groots met een zachte G-concert van afgelopen juni op kanaal 13, dat beschikbaar is voor alle Ziggo-klanten. Naar onze uitzending van het concert op 11 juni keken 560.000 klanten.

Vier keer Groots
Guus Meeuwis is al jaren lang een van de grootste Nederlandse artiesten. Dit jaar organiseerde Guus Meeuwis voor het elfde jaar op rij concerten in het Philips Stadion. Vier uitverkochte shows waren dit jaar goed voor 140.000 bezoekers. Voor 2017 staan er tot nu toe vier Groots met een zachte G-concerten in het Philips Stadion in de planning. De twee shows in de Ziggo Dome dit jaar vormen een mooie mogelijkheid voor meer fans om Guus live te zien.

Bekend gezicht
Naast muzikant is Guus Meeuwis ook een bekend gezicht op televisie en is hij medepresentator van verschillende tv-programma's. Guus Meeuwis zal dit jaar voor het eerst jurylid zijn in The Voice of Holland, waar hij de stoel van Marco Borsato overneemt.

 

21:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: guus groots, concert guus groots, ziggo dome |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.