The (Bootleg) Beatles herleven in Theater Elckerlyc op 1 oktober 2016 : Showbizzkanaal

17/09/2016

The (Bootleg) Beatles herleven in Theater Elckerlyc op 1 oktober 2016

the_beatles.JPGUiteraard gaat het hier om The Bootleg Beatles, ’s werelds meest vermaarde Tribute Band van ‘The Fab Four’, die het hele Beatles-gebeuren van eind jaren ’60, begin jaren 70 als geen ander laat herleven. Sounds like, looks like. Radio 2 maakt meteen gebruik van dit concert om tijdens een afterparty ‘De Topcollectie Live’ voor te stellen. Een schitterende dansavond met muziek van de jaren ’60 tot de nillies met Dj’s Peter Verhulst en Benjamien Schollaert. Een deel van de opbrengst van deze magische avond wordt geschonken aan het goede doel, HOPE, de benefietorganisatie van Rupert Suply die in juni van dit jaar het leven liet na een 10 jaar lange strijd tegen kanker. De vrienden van Rupert zetten zijn werk verder.

Toen de Beatlemania midden jaren 70 op zijn einde liep, verzamelden in het Londonse West End een aantal muzikanten om het erfgoed van de meest legendarische groep uit de muziekgeschiedenis levendig te houden: The Bootleg Beatles. Ondertussen hebben ze ongeveer 4000 concerten achter de rug in meer dan 40 landen. Op Glastonbury, het grootste muziekfestival in de UK, stonden ze al zes keer. En ook in de Royal Albert Hall in Londen, Hyde Park en Wembley Stadion passeerden ze meermaals de revue.

Op dit ogenblik zijn The Bootleg Beatles op tournee in Australië en op zaterdag 1 oktober is dus Antwerpen aan de beurt. ‘John, Paul, George en Ringo’ brengen nog een handvol muzikanten mee om een onvergetelijke jukebox van Beatles-hits in theater Elckerlyc los te laten. Magically Real! Het is alsof ‘The Fab Four’ voor je neus op het podium staan in hun diverse gedaantes en hun evoluerende muziekstijl. Stilzitten zal niet aan de orde zijn. Ook niet tijdens de afterparty, gehost door De Topcollectie-Live Dj’s van Radio 2.

PRAKTISCHE INFO - The Bootleg Beatles en De Radio 2 Topcollectie-Live

Datum: 1 oktober in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Tickets: www.elckerlyc.be

23:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: theater elckerlyc, the (bootleg) beatles |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.