Elvis In Concert - Live On Screen op 19 mei in Paleis 12, in aanwezigheid van Priscilla Presley : Showbizzkanaal

14/09/2016

Elvis In Concert - Live On Screen op 19 mei in Paleis 12, in aanwezigheid van Priscilla Presley

elvis.JPGTer gelegenheid van wat zijn tachtigste verjaardag had moeten zijn, bracht RCA vorig jaar de cd 'If I Can Dream’ uit. Op deze zeer succesvolle plaat werden archiefopnames van Elvis gemixt met nieuwe arrangementen, opgenomen door de Royal Philharmonic Concert Orchestra. Op 21 oktober komt ook een tweede album uit: "The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra”.

Op 19 mei 2017 kan je de unieke samenwerking tussen de meest herkenbare stem aller tijden en de Royal Philharmonic Concert Orchestra live beleven. Samen brengen ze de grootste hits (zowel uptempo rockers als hartverscheurende ballades, van 'Burning Love’ tot 'If I Can Dream’) van de koning van de Rock & Roll. Speciale gast in Paleis 12 is Priscilla Presley die het een hele eer vindt om deze prestigieuze samenwerking te presenteren.

Met de show 'The Wonder of You’ wordt de perfecte illusie gecreëerd. Gebruik makend van de modernste technologieën zingt Elvis vanop een transparant scherm, terwijl achter hem een filharmonisch orkest speelt. Het publiek ziet een volledig Elvis concert zoals Presley dat vandaag zou spelen ... mocht hij nog leven.

De stem en de aanwezigheid van Elvis op het scherm zijn zo krachtig, de interactie met de muzikanten zo naadloos en de reactie van het publiek zo oprecht, dat men na enkele nummers vergeet dat de zanger niet lijfelijk aanwezig is. Alle details - gaande van de regie, het decor, het licht, het geluid en de algemene productie - proberen je van het tegendeel te overtuigen.

Interessante weetjes over Elvis Presley:

Elvis heeft nooit in Europa opgetreden
Elvis verkocht meer dan 1 miljard platen, niemand heeft het hem ooit nagedaan
Elvis nam in zijn hele carrière meer dan 600 nummers op
Elvis werd 14 keer voor een Grammy Award genomineerd, won er drie en won ook een Grammy Lifetime Achievement Award
Elvis speelde in 31 films en musicals
Elvis en Priscilla ontmoetten elkaar in 1959 in Duitsland, waar Elvis in het Amerikaans leger diende
Elvis verkocht 636 achtereenvolgende shows in Las Vegas uit

De ticketverkoop start op vrijdag 16 september om 10u. Bestel vlug je tickets, want dichter bij Elvis Presley geraak je nooit meer.

Paleis 12, Brussel
Tickets: € 48 | 58 | 68 | 83 (incl. servicekosten)
Verkoop vanaf vrijdag 16 september om 10 uur via www.ticketmaster.be

20:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: elvis in concert, priscilla presley, paleis 12 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.