Utopolis kent topzomer met 207.712 bezoekers : Showbizzkanaal

07/09/2016

Utopolis kent topzomer met 207.712 bezoekers

Utopolis, bezoekers Utopolis, De bioscoopgroep Utopolis trok deze zomer 207.712 bezoekers en doet het daarmee nog beter dan de succesvolle zomer van vorig jaar. De twintigste editie van de Drive-In Movies in Mechelen en Turnhout droeg daar met 23.954 verkochte tickets erg veel aan bij. Niet enkel de bij momenten zeer zomerse temperaturen, maar ook de sterke programmatie met kaskrakers als ‘Finding Dory’, ‘Suicide Squad’ en ‘Now You See Me 2’ lokten veel volk, zowel naar de zalen als naar de Drive-In Movies. “Ondertussen is het ook al uitkijken naar het najaar. Met onder meer de Vlaamse film ‘De Premier’ en ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ uit de Harry Potter-schoot heeft het alvast veel in zijn mars”, luidt het bij Utopolis.

Filmzomers kennen stijgende populariteit

Utopolis rijgt de topzomers aan elkaar. Vorig jaar nam het aantal bezoekers met 8,2% toe ten opzichte van de zomer van 2014. Dit jaar zet Utopolis dezelfde trend verder met 207.712 bezoekers tijdens de maanden juli en augustus. De top tien werd dit jaar aangevoerd door drie animatiefilms: ‘Finding Dory’, 'The Secret Life of Pets' en ‘Ice Age: Collision Course’.

Top 10 (juli & augustus, alle sites)
1.Finding Dory
2.The Secret Life of Pets
3.Ice Age: Collision Course
4.Suicide Squad
5.The Legend of Tarzan
6.The BFG
7.Now You See Me: The Second Act
8.Bad Moms
9.Bad Neighbours 2
10.Independence Day: Resurgence

12:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: utopolis, bezoekers utopolis |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.