Het Grootste Licht - Aflevering 1 op woensdag 7 september 2016 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

07/09/2016

Het Grootste Licht - Aflevering 1 op woensdag 7 september 2016 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGOp woensdagavond deelt Gert Verhulst de lakens uit in de gloednieuwe panelshow Het Grootste Licht. Samen met zijn bevallige assistente Ruth Beeckmans onderwerpt hij zijn bv-panel aan de meest bizarre en knotsgekke opdrachten. Aan vaste dienaars Olga Leyers, Frieda Van Wijck, Guga Baúl, Sven De Ridder en gastpanellid Kamal Kharmach om hun troeven op tafel te leggen in de eerste aflevering op woensdag 7 september 2016.

Gert en Ruth ontvangen comedian en rijzende ster Kamal Kharmach in een zuiders getinte aflevering. Hij en zijn concurrenten krijgen een opdracht die meestal aan de brandweer wordt overgelaten: red de kat van Gert uit een hoge boom. Met de nadruk op ‘red’. Een hogedrukreiniger, hockeystick, tennisracket of strijkplank lijken dus uit den boze. Al denkt het panel daar duidelijk anders over.

 

Vervolgens trekken Frieda, Sven, Olga, Guga en Kamal naar het gemeentehuis van Kontich, waar ze de lokale burgemeester Bart Seldeslachts zo goed mogelijk moeten ‘imponeren’. Dat woord wordt nogal ruim geïnterpreteerd. De opdracht levert een fitnesssessie van Guga op, een samenzang tussen Frieda en het gemeentepersoneel én Olga Leyers die op het bureau van de burgemeester kruipt om luidkeels Hit Me Baby One More Time mee te kwelen. En Kamal? Die breekt gewoon het kot af.

Terug in het huis van Gert – of één van zijn 25 huizen – moet het hele gezelschap een volledige ananas zo onzichtbaar mogelijk op hun lichaam verstoppen. Voor Kamal eindigt het hele verhaal alvast met een aantal gênante lekkages...

Of ze nu hun verstand gebruiken, hun intuïtie volgen of hun creativiteit uitspelen: wie de uitdagingen tot een goed einde brengt, wint. Pas in de studio komen de panelleden te weten hoe zij – en vooral hun collega’s – het er vanaf gebracht hebben. Alles mag en alles kan, maar enkel de creatiefste oplossing wordt beloond. Wie komt het snelst tot resultaten? En wie doet dat op de slimste of origineelste manier? Kortom: wie is Het Grootste Licht?

 

11:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het grootste licht, vtm, vtm het grootste licht |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.