Al één van de drie concerten Jef Neve uitverkocht - Merksplas Kolonie : Showbizzkanaal

06/09/2016

Al één van de drie concerten Jef Neve uitverkocht - Merksplas Kolonie

jef_neve.JPGEen halve week voor de eerste uitvoering van different face van Jef Neve in het toekomstige Unesco Werelderfgoed van Merksplas, loopt de ticketverkoop als een trein. Nog 100 muziekliefhebbers kunnen via www.terranova2016.be een plaatsje bemachtigen in het publiek. 880 anderen hebben hun tickets al in handen.

De zopas gerenoveerde onthaalsite van Merksplas-Kolonie is met zijn historische schuren en kelders als feeëriek decor een schot in de roos. In 2014 trad de Kempenaar met Jef Neve en de helden van het thuisfront al eens op in de kapel van de Kolonie. Deze speciale locatie smaakte duidelijk naar meer. Merksplas Kolonie is dan ook flink op weg om Unesco Werelderfgoed te worden. Different faces brengt exclusieve stukken filmmuziek, nog nooit live gebrachte composities en persoonlijke favorieten in een eigen jasje. De adembenemende en verrassende improvisaties en solo’s zijn een mooie surplus.

Balancerend op de grens tussen klassiek en jazz brengt Jef Neve met een orkest vol topmuzikanten een greep uit zijn oeuvre. Van introverte, zachtzinnige klassieke rapsodies tot eclatante, gedurfde en groots uitwaaierende soundscapes.

Ontmoet Jef Neve

Bestel je tickets via www.terranova2016.be. De uitvoering op vrijdag 9 september is al volzet, maar op zaterdag 10 september om 14 uur en om 19 uur is er nog plaats. Wil je weten wie de persoon achter de muziek is? Na het concert in de namiddag van 10 september kun je napraten met Jef en zijn muzikanten.

Wanneer:
9 september van 19 tot 23 uur en 10 september van 14 tot 18 uur en van 19 tot 23 uur

Waar:
Merksplas Kolonie

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jef neve, concert jef neve |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.