Tweede editie van Wild Jo’s Market op binnenplaats Stadsbrouwerij De Koninck : Showbizzkanaal

01/09/2016

Tweede editie van Wild Jo’s Market op binnenplaats Stadsbrouwerij De Koninck

koninck.JPGHet is een drukte van jewelste bij Stadsbrouwerij De Koninck. Terwijl pop-upzomerbar Smokey Jo’s Garage de allerlaatste porc ribs op de grill gooit, de brouwers experimenteren met allerlei testbrouwsels en de Smaakmakers de handen vol hebben met het bedienen van hun klanten, slaan drie Antwerpse vrienden opnieuw de handen in elkaar voor de zomereditie van Wild Jo’s Market op 17 en 18 september. Een hippe bazaar waar creativiteit en ondernemerschap klinken met een glas Wild Jo.

Op één van de bruisendste plekken in Antwerpen en in de schaduw van brouwerij De Koninck wordt voor de tweede keer Wild Jo’s Market georganiseerd. Een hippe markt voor foodies, fashionista’s, hipsters, bierliefhebbers en muziekfans. Na de ‘Valentijnseditie’ in februari, spreidde stadsduif Wild Jo heel even zijn vleugels op het Bollekesfeest voor een mini-editie, om op 17 en 18 september 2016 terug te landen op de binnenplaats van De Koninck.

Van design en mode over muziek en vintage
Verwacht je aan zeventig hippe standhouders, live muziek en Wild Jo’s in een gemoedelijke sfeer. De standjes blijven het hele weekend dezelfde, terwijl de live optredens van bands en groepjes per dag verschillen. Aan de ingang betaal je drie euro inkomgeld, in ruil daarvoor krijg je een mini Wild Jo.

De eerste editie bracht Wild Jo’s Market heel veel nieuwsgierigen op de been. Een leuke mengelmoes van jonge én oudere bezoekers, nieuwsgierigen en hippe vogels typeren de sfeer en de eigenheid van de markt. Iedereen die houdt van design, mode, creativiteit, ondernemen, muziek, vintage, interieur en accessoires is welkom.

Antwerpen boven
Wild Jo’s Market is het initiatief van drie Antwerpse vrienden: Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts geven jonge ondernemers de kans om hun passie te tonen aan het grote publiek.

En ook de meeste standhouders komen uit Antwerpen. Lokale artiesten, muzikanten en ondernemers als Five Fridays (boetiek), Phyt. (luchtplantjes) en Clo-Clo (interieur) hebben een plekje op de markt gereserveerd. Én er is ook de officiële launch van Double Dutch Premium Mixer, een Londense start-up van twee zussen uit België.

De markt is onderverdeeld in verschillende thema’s. Op de ‘fashion market’ staan standhouders als Rumors en Les Soeurs. Onder meer The Butcher’s Snack en Yalla Yalla Beirut Street Food zorgen voor food.

Standhouders over Wild Jo’s Market
"Wild Jo's is dé lifestyle markt waar je wil gezien worden als merk, het is een mix van jonge ondernemers en gevestigde waardes dus voor iedereen wat wils! De eerste editie was meteen zeer geslaagd, er kwam héél wat volk opdagen nadat het team achter Wild Jo massaal veel reclame had gemaakt op sociale media. Je leert er als ondernemer ook andere interessante mensen & merken kennen, waaruit voor mij zelfs een toffe samenwerking is voortgekomen. Ik kan het dus alleen maar aanraden!"
- Sofie Vertongen van Phyt uit Antwerpen

"Wild Jo's is meer dan een markt. Het totaalplaatje klopt volledig: fijne organisatoren, gezellige inrichting, lekker eten, veel volk, goede verkoop... Wanneer zelfs de gietende regen geen invloed heeft op de fantastische sfeer, dan weet je dat deze markt meer dan 100% geslaagd is. KDWoodlights staat er met veel plezier volgende keer terug."
- Karl Decré van KDWoodlights uit Holsbeek

“Wij namen in februari deel aan de eerste editie van Wild Jo's Market. Met als troeven een gezonde mix van leuke spullen, lekker eten en veel sfeer samengepakt in de unieke gebouwen van brouwerij de Koninck in Berchem kon dit moeilijk misgaan. Het was dan ook een geslaagd weekend. Met momenten was het echt over de koppen lopen.”
- Jakob Kuitenbrouwer van K2 Project, Bastaard & Laser-cutting

“Na de eerste top-editie van Wild Jo’s willen wij er met Clover gin zeker terug bij zijn! Zoals vorige keer hopen wij weer op een succes-weekend waarin we onze gin aan een breed publiek vol enthousiasme kunnen laten proeven. Zelf hebben we genoten van een ondernemend, jong en creatief samenzijn die van het geheel een warm en bezield gebeuren maakte! Leuk om zoveel talent bijeen te brengen, een diversiteit aan gemotiveerde jonge ondernemers! Wijzelf hopen tegen dan klaar te zijn met een nieuwe smaak!”
- De drie zusjes van Clover Gin uit Kalmthout

Praktische informatie:

Zaterdag 17 september van 10u tot 24u
Zondag 18 september van 10u tot 22u
Opgepast: Op zondag 18 september is Antwerpen-Centrum auto-vrij.

Indoor & outdoor op site van Stadsbrouwerij De Koninck
Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen

Een toegangsticket voor Wild Jo’s Market kost 3 euro en koop je aan de kassa. Voor dat geld krijg je toegang tot de markt én een degustatie Wild Jo. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan mag je gratis binnen. Voor de kleinsten is er kinderanimatie voorzien.

 

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: wild jo’s market, stadsbrouwerij de koninck |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.