OPROEP FIGURATIECASTING vtm-serie JAN DE LICHTE : Showbizzkanaal

01/09/2016

OPROEP FIGURATIECASTING vtm-serie JAN DE LICHTE

vtm.JPGMidden oktober starten de opnames van ‘De bende van Jan de Lichte’, een tiendelige avonturenreeks van Menuet (Coppers, In Vlaamse Velden, Code 37) en VTM, gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon.

We zijn nog op zoek naar mensen van alle leeftijden met opvallende uiterlijke kenmerken en/of fysieke beperkingen om deel uit te maken van Jan zijn bende, een allegaartje van oa. zigeuners, meisjes van lichte zeden, bedelaars, weeskinderen en woeste struikrovers.

Jan de Lichte (gespeeld door Matteo Simoni) is een struikrover die in het Vlaanderen van de 18de eeuw samen met enkele bendeleden (waaronder Stef Aerts) postkoetsen en kastelen overvalt. Hun buit delen ze met de armsten, waardoor Jan een echte volksheld wordt. Regisseurs zijn Robin Pront (D’Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussée d’Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers).

Schrijf je dan snel in via deze link http://bvj.inthepicture.eu/oproep.html en wie weet maak je binnenkort deel uit van ‘De bende van Jan de Lichte!’

10:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.