'La Dolce Vita', de nieuwe single van Rudy Meyns : Showbizzkanaal

01/09/2016

'La Dolce Vita', de nieuwe single van Rudy Meyns

rudy_meyns.jpgRudy Meyns staat dit jaar 25 jaar als zanger en presentator op de planken en dat werd dit voorjaar reeds gevierd met een mooi verzamelalbum ‘Een Tevreden man’, waarop 19 liedjes uit z’n single repertoire staan. Nu is hij klaar voor een nieuwe single en koos deze na-zomer voor de jaren ’80-hit ‘La Dolce Vita’ van Ryan Paris. De aanstekelijke melodie en het Italo-disco ritme ligt bij iedereen in het collectief geheugen. Na zoveel tijd is het moment aangebroken om er een hedendaagse versie van te maken waarbij de originele types synthesizers opnieuw werden gebruikt om zo de sfeer van toen te bewaren.

Arrangeur Filip Martens (Phil Sterman & Cook) maakte er opnieuw een meesterwerkje van. De tekst schreef Rudy zoals steeds, zelf. Het vlotte radionummer zal het wellicht ook goed doen bij de optredens die er dit najaar aankomen. Zo kan Rudy in oktober & november het voorprogramma verzorgen van de Nederlandse topgroep BZN. Hierbij zet hij ongetwijfeld opnieuw een goede stap in z’n carriere.

 

12:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: la dolce vita, single la dolce vita, rudy meyns |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.