Opsporing Verzocht, dinsdag 30 augustus om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 : Showbizzkanaal

29/08/2016

Opsporing Verzocht, dinsdag 30 augustus om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

vara.JPGMorgenavond worden in Opsporing Verzocht beelden getoond van twee mannen die varkenskoppen hebben neergelegd bij een Islamitische slagerij in Rotterdam. In de vroege ochtend van 18 mei wordt een ruit ingegooid bij de eenmanszaak aan de Crooswijkseweg en worden daar vier varkenskoppen vóór en in de winkel achtergelaten. In de uitzending van Opsporing Verzocht vertelt de 47-jarige eigenaar van de slagerij over wat de vondst voor hem betekent. De politie hoopt op tips over de verdachten en is daarnaast op zoek naar informatie over de herkomst van de koppen.

Beschieting Berghem
Een 28-jarige vrouw heeft wonderbaarlijk genoeg een schotwond in haar hoofd overleefd. In de uitzending vertelt deze jonge moeder zelf wat haar 10 juli in het Brabantse Berghem is overkomen. De vrouw en haar echtgenoot stappen na een feestavond in het dorp in hun auto, wanneer er opeens een man naast de vrouw opduikt die van dichtbij een schot op haar afvuurt. Het is het echtpaar en de politie nog altijd een raadsel waarom de schutter deze vrouw als doelwit had. In Opsporing Verzocht worden morgenavond onder meer handschoenen en een petje getoond die mogelijk door de dader zijn achtergelaten.

Verder in de uitzending opnieuw aandacht voor het steekincident dat vorig jaar november een toen 13-jarige jongen in Heerhugowaard bijna het leven kostte. Daarnaast geeft de politie nieuwe informatie over de 48-jarige verdachte uit Spijkenisse die mogelijk meer weet over de fatale brand die in mei het leven kostte van het 84-jarige echtpaar Lampers in Hellevoetsluis.

20:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.